GHH SENIOR

Detective Hoffmann Sr gaat fraude internationaal bestrijden

Detective Hoffmann Sr gaat fraude internationaal bestrijden

Nederlandse detective opent een nieuw internationaal kantoor

Huizen 31 juli 2001,

De bekendste fraudebestrijder binnen het Nederlandse bedrijfsleven is zon-der meer Gerd H. Hoffmann Senior. Binnenkort opent hij een nieuw kantoor op Alderney, één van de Kanaal Eilanden.

Al sinds 1962 bestrijdt de heer Hoffmann Sr. bedrijfsfraude in al zijn facetten in Nederland en ver daarbuiten. Zijn naamsbekendheid bij Neder-landse directeuren, advocaten en journalisten is een begrip. Generaties managers en studenten denken met plezier terug aan door hem satirisch gebrachte lezingen die hen als eye-opener deed kennismaken met de onbekende wereld van bedrijfsfraude en preventie. Menig fraudeur moest in de loop der jaren het hoofd buigen voor deze be-drijfsrechercheur van het eerste uur.

Nadat Hoffmann Sr. en Jr. door een erfeniskwestie in 1997 hun wegen zagen scheiden, werd in 1998 het bedrijfsrecherchebureau GHH Senior opgericht, thans gevestigd te Huizen, onder leiding van mevrouw R. Hoffmann-Sales, criminologe.
Een nieuwe organisatie met een nieuwe naam, maar met medewerkers die reeds tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van preventie en opheldering van malversaties in bedrijven en organisaties.

Door de voortschrijdende globalisering van industrie en handel en de daarmee verbonden stijging van onze internationale contacten/opdrachten ontstond de behoefte aan een nog meer internationaal gerichte organisatie.
Voor dat doel opent Hoffmann Sr. in Augustus een nieuw bedrijfsrecherche-bureau op Alderney. Een strategisch punt voor werkzaamheden op de andere Kanaal Eilanden Guernsey en Jersey en een uitstekende springplank naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor de Nederlandse en buitenlandse relaties.

In Nederland zet bedrijfsrecherchebureau GHH Senior vanuit Huizen haar activiteiten op het gebied van preventie en opheldering van interne- en externe malversaties op de bekende wijze voort.

Nieuwe directeur

Met ingang van 1 augustus 2001 zal GHH Senior in Nederland onder de lei-ding komen te staan van de heer F.J. Verkerk RSE, een bedrijfsrechercheur met tientallen jaren ervaring op het gebied van opsporing en preventiead-viezen.

Voor de Nederlandse en internationale relaties van GHH Senior biedt de nieuwe vestiging vele voordelen met name door snellere internationale ver-bindingen en internationale kennisoverdracht.