Politiebericht Den Bosch 3-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Bremvallei in s-Hertogenbosch is men er, vermoedelijk afgelopen nacht,met enkele honderden guldens kasgeld vandoor gegaan. Van het bedrijfspand is een raam opengebroken.

BRAND IN WINKEL (s-Hertogenbosch)

Vanmorgen heeft er een kleine brand gewoed in een winkel aan de Gasselstraat in s-Hertogenbosch. De winkelier was tot 09.30 uur in de winkel. Hij had pand vervolgens verlaten en toen hij kort na 10.00 uur terug kwam zag hij dat er onder de toonbank brand was onstaan. De brandweer heeft het vuur gedoofd. De oorzaak van de brand is niet bekend.

FLINKE VISVANGST (s-Hertogenbosch)

In een winkel aan de Rompertpassage in s-Hertogenbosch is vanmorgen een 29-jarige Bosschenaar aangehouden op verdenking van diefstal. De man had zich zonder betaling maar liefst 24 pakken gerookte paling toegeëigend. Deze vangst vertegenwoordigt een waarde van bijna f. 200,00

VERNIELINGEN OP HOTELKAMER (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond heeft de politie in een Hotel in de Bossche binnenstad een 31-jarige man uit Badhoevedorp en een 15 jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden op verdenking van vernieling en bedreiging. Beiden hadden s-middags een hotelkamer gehuurd en een redelijk hoeveelheid alcoholhoudende drank mee naar de kamer genomen. Toen het hotelpersoneel bemerkte dat er in de kamer een ruzie aan de hand was ging men poolshoogte nemen. Er werd niet opengedaan en hoorde dat er voorwerpen kapot gegooid werden. De politie werd gewaarschuwd die beide kamerhuurders heeft aangehouden op verdenking van vernielingen. Daarbij zijn personeelsleden en politiemensen beledigd en bedreigd met geweld.

WINKELDIEF KRIJGT f. 250,00 BOETE (s-Hertogenbosch)

Nadat hij donderdagmiddag in een winkel aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch betrapt was op diefstal van een koperen ketting kreeg een 44-jarige Bosschenaar op het politiebureau een geldboete opgelegd van f. 250,00

TWEE VERDACHTE WINKELDIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Donderdagavond zijn in een winkel aan de Markt in hun woonplaats s-Hertogen-bosch twee mannen van 30 en 34 jaar oud aangehouden op verdenking van diefstal van 12 flessen Wodka drink. De verdachten verklaarden de flessen te hebben betaald maar konden geen kassabon tonen. Hun verklaring kon worden weerlegd omdat in de winkel over de gehele dag maar 5 van deze flessen waren verkocht. Beiden zijn ingesloten.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Een onbekende bestuurder van een snorfiets is donderdagavond nadat hij op de Zandzuigerstraat betrokken was geraakt bij een verkeersongeval met een andere snorfiets doorgereden. Op het fietspad week de onbekende snorfietser naar links uit op het moment dat een 20-jarige bestuurder uit s-Hertogenbosch van de andere bromfiets hem aan het inhalen was. Zij kwamen met elkaar in botsing waarbij de Bosschenaar licht letsel opliep. Zijn vriendin die bij hem achterop zat is eveneens licht gewond geraakt.

POGING INBRAAK (Drunen)

In de nacht van donderdag op vrijdag is getracht in te breken in een winkelpand aan de Grotestraat in Drunen. Onderzoek wees uit dat men op het dak bezig is geweest een gat te maken. Men is niet binnen geweest. Door het gat is in het winkelpand waterschade ontstaan.