Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-08-2001

Politieberichten district Eemland noord, 12.25 uur
Man aangehouden voor vernieling

SOEST Vrijdagavond om kwart voor elf werd een 57-jarige inwoner uit Soest op heterdaad betrapt toen hij een autoband lek stak op de Gerrit van der Veenstraat. Omdat de laatste tijd vaker banden in de wijk waren lek gestoken hield de politie de buurt extra in de gaten. Uit onderzoek zal moeten blijken of de man ook voor deze zaken als verdachte kan worden beschouwd. Met behulp van twee omstanders kon de man worden aangehouden.

Lastige man aangehouden

SOEST - In de nacht van vrijdag op zaterdag om één uur ontstond in een horecagelegenheid op de Middelwijkstraat een ruzie. Een 27-jarige man uit Soest gedroeg zich vervelend en werd verzocht te vertrekken. Toen hij dat weigerde, werd hij naar buiten gezet. De ter plaatse gekomen politie vorderde de man naar huis te gaan, maar de man bleef lastig en werd aangehouden. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

Rijden zonder helm

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Vrijdagmiddag zag de politie een bromfietser zonder helm rijden. De man, een 24-jarige inwoner van Bunschoten, werd aangehouden. Bij controle van de bromfiets bleek dat deze ook opgevoerd was. Voor beide overtredingen kreeg de man een proces verbaal. De bromfiets is in beslag genomen.