Ingezonden persbericht

Persbericht
Super Helden op KinderNet 5
(23 juli 2001)

In augustus is het 23 minuten durende programma "Super Helden" weer terug op KinderNet 5! In het programma Super Helden (in augustus elke zaterdag en zondag rond de klok van 9.45 uur) passeren verschillende muziekhelden de revue. De volgende Super Helden zijn in augustus op KinderNet 5 te zien:

Toy Box
Toy Box komt uit Denemarken en heeft in 1998 het leven van veel kinderen op zijn kop gezet met de hit 'Tarzan & Jane' van hun CD "Fantastic". Ook al spraken kinderen nog geen woord Engels, de Engelse teksten van Toy Box konden veel kinderen precies meezingen. Het zingende en dansende duo Anila en Amir vormen samen Toy Box. Met hun nieuwe CD "Toy Ride" is Toy Box weer helemaal terug! In de muziek en in de teksten neemt Toy Box de luisteraars mee naar het stoere leven van het Wilde Westen en het bizarre verhaal van de Tovenaar van Ozz. Een speelse en betoverende ontdekkingstocht die kinderen niet snel zullen vergeten. KinderNet 5 reisde af naar Denemarken om alvast eens een voorproefje te nemen! Toy Box, zaterdag 4 en zondag 5 augustus om ongeveer 9.45 uur op KinderNet 5.

Krezip
Jacqueline van Krezip zat vier jaar geleden naar een live-registratie van Pinkpop op televisie te kijken. Dat zou ze ook wel willen. 'Mijn fantasie sloeg compleet op hol,' geeft ze ruiterlijk toe. 'Nou dan richten we toch een bandje op,' merkte jeugdvriend Joost van Haaren op. Na hun optreden op Pinkpop in 2000 werd de fantasie werkelijkheid en brak Krezip door met het nummer "I would Stay". Krezip is nu razend populair en in augustus te zien op KinderNet 5! Krezip, zaterdag 11 en zondag 12 augustus om ongeveer 9.45 uur op KinderNet 5.

A1
Paul, Mark, Christian en Ben vormen de jongensband A1 en vooral bij de meisjes scoren deze mooie jongens hoge ogen. In deze aflevering van Super Helden vertellen de jongens alles wat de kijkers nog niet van hen wisten. Daarnaast neemt A1 de kijkers mee naar paradijselijke sferen: ze zwemmen met dolfijnen en verblijven in de hete woestijn. En natuurlijk laten ze hun zing- en danskwaliteiten zien! A1, zaterdag 18 en zondag 19 augustus om ongeveer 9.45 uur op KinderNet 5.

Bubbles
Bubbles is de sensatie uit Zweden: vijf meisjes van 13 en 14 jaar die hele vrolijke liedjes zingen. Met hun eerst single "Happy Girl" hebben ze Nederland veroverd en hun tweede single "My Boyfriend" is ook een grote hit! KinderNet 5 ging met de Bubbles een paar dagen naar Disneyland Paris. De Bubbles zingen in Disneyland Paris hun allertofste hits, winkelen in de Disneywinkels en nemen een kijkje in de verschillende attracties. En... ze hebben lol, heel veel lol! Bubbles, zaterdag 25 en zondag 26 augustus om ongeveer 9.45 uur op KinderNet 5.

Voor meer informatie en voor uw aanvraag van (digitale) afbeeldingen kunt u contact op nemen met Marjolein Hulst van KinderNet 5 op telefoonnummer 020- 5 620 680 of e-mail mhulst@kindernet.nl.