Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZFM-Zandvoort, de lokale radio, is tijdens de Marlboro Masters of Formula 3: MASTERS FM. ZFM-Zandvoort, de lokale radio van Zandvoort, zal tijdens het grootste autosportevenement van Nederland omgedoopt zijn in MASTERS FM. In totaal zal er nog 13 uur live worden uitgezonden vanuit de boulangerie Paddock In in het Shell Paddock van Circuit Park Zandvoort.
De 13 uur is verdeeld over de 2 dagen van de Marlboro Masters. Het uitzendschema vanaf het circuit is als volgt:
Zaterdag, 4 augustus, wordt vanaf 12.00 de kwalificatie trainingen van de F 3 verslagen, de race van de Toyota Yaris Cup en de Ferrari Formule 1 demonstratie met Luca Badoer. Dit zal duren tot 17.00.
Zondag, 5 augustus, raceday is het MASTERS FM team om 10.00 paraat om verslag te doen van de races, de demonstraties en dat duurt tot de laatste racewagen het circuit verlaten heeft. Dit zal om 18.00 zijn. MASTERS FM veel autosportnieuws, maar ook verkeersinformatie en nieuws uit Zandvoort en haar omgeving is te beluisteren via de ether 106.9 FM en kabel 105.0 FM. MASTER FM is op zondag van 12.00 tot 18.00 ook te beluisteren via de lokale omroep van Bloemendaal, AB-Radio. Wanneer men afstemt op 105.8 FM of 107.3 FM zal men ver buiten Zandvoort de sfeer van de Marlboro Masters kunnen proeven. De thuisblijvers kunnen via de internetsite www.abradio.nl getuige kunnen zijn van het autosportspektakel.