Ingezonden persbericht

'Hacking & Virus boost op komst vanwege HACKERS AT LARGE EVENT'

In het weekend van 10, 11 en 12 augustus aanstaande, zal het 'Hackers at Large Event' plaatsvinden. Tijdens dit evenement zullen duizenden hackers en potentiele hackers kennis en scripts uitwisselen om te hacken en virussen te maken. Op de website www.hal2001.org is uitgebreid te lezen dat het niet om een zogenaamde hobbydag gaat, maar dat vele virussen en hackingstechnieken hier geboren worden. Voor het 'uitproberen' van deze nieuwe zaken zullen slachtoffers gezocht gaan worden waardoor een enorme groei van het aantal illegale inbraken via internet wordt verwacht.

Om uw organisatie tegen deze e-violence te wapenen dient u ervoor te zorgen dat uw firewall juist geconfigureerd is en uw antivirus software up-to-date is. Wilt u weten of u uw firewall juist geconfigureerd heeft of wilt u controleren of uw antivirus software up-to-date is? Neem dan contact op met Cosyco Software 040 233 35 55 of stuur een email naar info@cosyco.com.

Indien uw organisatie nog niet of niet geheel beveiligd neem dan ook contact op met Cosyco 040 233 35 55 of via email info@cosyco.com. Cosyco is gespecialiseerd in total security solutions passende bij de wensen en behoeftes van de klant. Als Value Added Distributor biedt Cosyco via haar resellers een uitgebreidt pakket aan producten en diensten. Cosyco is distributeur van onder andere: WatchGuard, Netwolves, Panda Antivirus, Sun - Cobalt, F-Secure, WRQ, PCI Remote control Software, Express Metrix.

Be sure you are secured!

Martijn Verhagen
Marketing Officer
Cosyco Software BV

http://www.cosyco.com
m.verhagen@cosyco.com

Tel: +31 (40) 233 35 55
Fax: +31 (40) 233 35 00