KNWV

DATUM: 8-8-2001

ZEILEN - KINZO Star Worlds 2001



Mark Reynolds en Torben Grael onbetwist aan kop

Onder uiteindelijk perfecte weerstomstandigheden, windkracht 4-5, startte na enig uitstel de ruim honderd Starboten in een keer. Aan het begin van de derde dag van de Kinzo Star Worlds 2001 was het nog onzeker of er gevaren kon worden en wanneer. Maar snel na de middag werd toch besloten om te beginnen. De Amerikanen Mark Reynolds en Magnus Liljedahl zeilden een sterke race met de Brazilianen Torben Grael en Marcelo Ferreira in hun kielzog. Mark Reynolds zegt vol vertouwen na de finish dat hij zich niet echt zorgen hoefde te maken toen hij eenmaal zijn postie had ingenomen, het gat was groot genoeg. Als derde kwamen vandaag de Amerikanen Vincent Brun en Mike Dorgan over de lijn. De Nederlanders Mark Neeleman en Jos Schrier hadden wederom een slechte start, maar hebben alles uit de kast gehaald om het goed te maken. Lagen ze bij de eerste boeironding nog 30e, snel daarna wisten ze in te lopen naar een 17e positie. Ze finishten als 10e vandaag en waren niet ontevreden over dat resultaat. Voor het algemeen klassement betekend dit:


1. NZL Gavin Brady, George Iverson

2. ESP Jose Maria Van der Ploeg, Rafael Trujillo Villar

3. USA Vincent Brun, Mike Dorgan
6. NED Mark Neeleman en Jos Schrier

www.starworlds2001.nl



Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner (yvonne.graffner@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl