Gemeente 's-Gravenzande

Recreatiegebied Duinpark

Vrijstelling ex artikel 17 WRO

V.O.F. Duinpark te `s-Gravenzande, heeft een verzoek ingediend om tijdelijk (ca. 26 weken) een verkoopunit te plaatsen op het toekomstige Recreatiegebied Duinpark te's-Gravenzande. Dit gebruik is in strijd met het bestemmingsplan 'Buitengebied', omdat op de gronden met de bestemming 'Agrarische doeleinden', het plaatsen van een unit voor een tijdelijk verkoop punt voor vakantiehuisjes niet is toegestaan.

Op grond van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening kunnen burgemeester en wethouders tijdelijk vrijstelling verlenen van het bestemmingsplan. In dit geval is het college voornemens die tijdelijke vrijstelling te verlenen voor een periode van maximaal 26 weken.

Voordat het college beslist, ligt het verzoek vanaf donderdag 9 augustus 2001, gedurende 14 dagen ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het stadhuis, kamer 112. Gedurende deze termijn kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 207, 2690 AE 's-Gravenzande, schriftelijk zienswijzen indienen tegen het verlenen van de vrijstelling.