Rockwool


Persbericht

Roermond, 13 augustus 2001

Nieuwe Rockfon architectenmap: een compleet naslagwerk vol inspiratie

Rockfon heeft een volledig vernieuwde Architectenmap uitgebracht. Van A(koestiek) tot Z(achtgroen) en van a (-waarde) tot W (-profiel). Een compleet naslagwerk vol inspiratie om voor elke toepassing het juiste systeemplafond te kiezen.

Plafondwijzer, Applicatiegidsen en Bestekteksten

De nieuwe Rockfon Architectenmap bestaat uit acht katernen. Op de binnenkaft treft de gebruiker een CD-Rom aan met bestekteksten voor de Rockfon producten. Die teksten zijn ook schriftelijk in de map opgenomen. Na het Bedrijfsprofiel volgt de Plafondwijzer. Deze behandelt alle aspecten die van belang zijn bij de keuze van een plafond, namelijk: binnenmilieu, akoestiek, brand, vocht, lichtreflectie, hygiëne, reiniging, duurzaam bouwen en recycling. In de Applicatiegidsen worden de voornaamste ruimtes in de segmenten Onderwijs, Kantoren en Gezondheidszorg besproken aan de hand van belangrijke plafondcriteria.

Productinformatie, Testrapporten, Montagehandleidingen en Referentieprojecten

De Productinformatie is verdeeld over de categorieën Fine Acoustics, Hygiëne, Specialties en Industrie. Hierbij is een monsterkaart opgenomen van de meest toegepaste Rockfon producten. Een apart katern is gereserveerd voor een overzicht van alle Testrapporten en de gemeten prestaties van Rockfon producten op het gebied van geluidabsorptie, overlangsgeluidsisolatie, directe geluidsisolatie, brandwerendheid, bijdrage tot brandvoortplanting, rookdichtheid, lichtreflectie, hygiëne, cleanroomclassificatie, relatieve luchtvochtigheid, reiniging en balvastheid. Na de Montagehandleidingen volgt tot slot een katern met Referentieprojecten.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe Architectenmap of Rockfon producten is verkrijgbaar bij de Customer Service Afdeling, telefoon (0475) 35 30 35.

Einde bericht

Copyright © 2001
Rockwool Benelux Holding BV BV Alle rechten voorbehouden.