Covisint kiest Exodus voor wereldwijde hosting en managed services

Amsterdam, 13 augustus 2001 Exodus Communications (Nasdaq: EXDS), specialist in het managen van complexe en transactiegebaseerde webomgevingen, is door Covisint, de mondiale automobiel e-marktplaats, gekozen als managed hosting platform voor haar wereldwijde internetactiviteiten. Exodus levert zowel de volledige hosting-oplossing voor de verschillende weblocaties van Covisint als ook alle essentiële services voor het garanderen voor een maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van alle transactieprocessen tussen de verschillende deelnemende bedrijven. Tot deze services behoren naast de geavanceerde data center-faciliteiten ook zaken als beveiliging, opslag, (VPN-)netwerk en professional services.

Exodus heeft bewezen dat het grote en veeleisende organisaties kan ondersteunen. Het uitstekende track record van het bedrijf heeft ons het vertrouwen gegeven dat het ook aan de eisen van onze organisatie kan voldoen , zegt Kevin Vasconi, CTO van Covisint. Doordat we gebruik kunnen maken van de expertise van Exodus, hoeven we ons geen zorgen te maken over de technische afwikkeling van alle transacties en kunnen wij ons volledig concentreren op het opbouwen van onze e-business marktplaats en het leveren van perfecte service aan onze klanten.

Robert Rosier, VP Benelux/Nordic van Exodus: Covisint is een samenwerkingsverband vanuit de automobielindustrie, dat niet zonder een krachtige en betrouwbare internetinfrastructuur kan. Elke minuut dat de infrastructuur niet functioneert kost kapitalen. Covisint heeft voor ons gekozen, omdat we dé specialist zijn op het gebied van complexe internet hosting en managed services. En daar zijn we trots op. Onze schaalbare en betrouwbare oplossingen maken het mogelijk dat de bedrijfskritische internetactiviteiten van Covisint optimaal kunnen opereren. Hierdoor is Covisint in staat die service te bieden, die haar klanten verwachten.

Over Exodus
Exodus Communications is specialist op het gebied van volledig gecontroleerde en beheerde web-hosting-faciliteiten voor bedrijven met bedrijfskritische internetactiviteiten. Het bedrijf biedt zeer geavanceerde oplossingen voor het managen van systemen en netwerken. Exodus maakt hiervoor gebruik van 42 geavanceerde Internet Data Centers in Noord Amerika, Europa, Azië en Australië. Ondersteund door een professioneel serviceteam, levert Exodus haar diensten aan zo n 4.500 klanten over de gehele wereld. Voor meer informatie over Exodus: www.exodus.net.

Exodus en Exodus Communications zijn handelsmerken van Exodus Communications, Inc. en zijn geregistreerd in bepaalde jurisdicties. Alle andere handelsmerken die genoemd zijn in dit document, zijn eigendom van de respectievelijke eigenaar.