Politiebericht Boxtel 13-08-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

SNELHEIDSCONTROLE

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Sonseweg in Nijnsel. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 1530 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 239 gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 140 km/u.

TE VEEL GEDRONKEN, Berlicum

In de nacht van zondag op maandag is een 31-jarige man uit Los Angeles bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 8 uur. Door de officier van justitie werd de man een transactievoorstel gedaan van fl. 1750,-. In afwachting van de betaling is de auto van de man op last van de officier van justitie in beslag genomen.

COMPUTER GESTOLEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag is vanuit een bedrijf aan het Moleneindplein in Vught een computer gestolen. Men wist binnen te komen door een ruit te vernielen.

GORDELCONTROLE, Schijndel

Maandagmorgen is op de Deken Baekersstraat in Schijndel controle gehouden op het gebruik van de autogordel. Totaal 7 personen werden bekeurd omdat ze de gordel niet om hadden.

DIEFSTAL SNORFIETS, Schijndel

Afgelopen weekeinde is vanaf de van Beethovenstraat in Schijndel een zwarte Puch snorfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de snorfiets is XXL-099.