Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-08-2001

Politieberichten district Binnensticht, 08.45 uur
Oproep getuigen vechtpartij

ZEIST Op dinsdagavond 7 augustus heeft bij het tunneltje op het Emmaplein bij de Punt een vechtpartij plaatsgevonden. Tussen kwart over tien en elf uur s avonds reed een ongeveer 20-jarige vrouw met haar auto langs het tunneltje. Een ongeveer 50-jarige man reed haar met zijn auto vermoedelijk klem, stapte uit en trok de vrouw uit de auto. Vervolgens ontstond een worsteling. Na de worsteling stapten beiden in hun eigen auto en reden weg. De politie van het district Binnensticht is op zoek naar getuigen van dit voorval omdat zij graag wil weten wat er precies gebeurd is. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van het district Binnensticht, telefoonnummer: 0900-8844.

Snelheidscontrole

DRIEBERGEN/RIJSENBURG Door de politie werd op dinsdag 14 augustus op de Langbroekerdijk een snelheidscontrole gehouden. Er werd gecontroleerd tussen kwart over acht en kwart over negen in de ochtend. Tegen 15 automobilisten werd proces-verbaal opgemaakt in verband met het overschrijden van de maximum snelheid. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 60 km/h. De hoogst gemeten snelheid bleek 96 km/h te zijn.

Snelheidscontroles

MAARTENSDIJK/HOLLANDSCHE RADING Door de politie werd op dinsdag 14 augustus op de Tolakkerweg een snelheidscontrole uitgevoerd. Er werd gecontroleerd tijdens de ochtend. In Maartensdijk passeerden 413 voertuigen de radarcontrole. Van dit aantal bleken 81 bestuurders met hun voertuig te snel te rijden. De hoogst gemeten snelheid bleek 78 km/h te zijn.

In Hollandsche Rading werden 400 bestuurders met hun voertuig door de radarcontrole gemeten. Van dit aantal bleken 287 bestuurders te snel te rijden. Ook hier bleek de hoogst gemeten snelheid 78 km/h te zijn. Zowel in Maartensdijk als in Hollandse Rading geldt op de Tolakkerweg een maximum snelheid van 50 km/h.