Ingezonden persbericht

Defrag familie - De O&O Defrag 2000 familie is een drietal producten waarmee fragmentatie op pc's of netwerken aangepakt kan worden tegen een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Hillegom, 15 Augustus 2001: WINS, leverancier van netwerk enterprise software, maakt u attent op het volgende:

Defragmentatiesoftware is inmiddels behoorlijk ingeburgerd en iedereen weet wel dat fragmentatie snelheidsverlies tot gevolg heeft. WINS B.V. is al jaren leverancier van Diskeeper en introduceert nu voor het eerst een goed en betrouwbaar alternatief. "Omdat we al jaren actief zijn op deze markt hebben we het nodig gevonden om een alternatief te zoeken zodat ondernemingen kunnen kiezen tussen twee oplossingen die elk hun specifieke voordelen hebben", zegt Hans Blaauw van WINS. "De oplossing van O&O Software voor het aanpakken van fragmentatie is, zeker in netwerkomgevingen, een voor systeembeheerders heel eenvoudig te beheren oplossing". De mogelijkheid om vanuit een centraal punt te installeren en te configureren moet systeembeheerders als muziek in de oren klinken. Ook het visueel kunnen bekijken van de fragmentatiestatus op verschillende clients is een uitkomst.

Tijdens het "NT-Forum 2001" van dit jaar heeft O&O's Defrag 2000 Network Edition de "NT-Award 2001" gewonnen. De prijs was in de categorie "Best Third-Party Tool for Windows 2000."

De Defrag 2000 familie van O&O Software bestaat uit:

Defrag 2000 Freeware
Deze versie is geoptimaliseerd voor Windows NT 4 server/workstation,- Windows 2000 Professional/Server/Advanced server omgevingen. Het is volledig geïntegreerd in de Microsoft Management Console als een snap-in en kan gebruikt worden om de defragmentatiesoftware van Windows 2000 als standaard te vervangen. Deze GRATIS versie van Defrag 2000 kan niet via een netwerk beheerd worden, heeft geen "Boot-Time-Defrag" en ondersteunt maar 1 defragmentiemethode.

Defrag 2000 Professional
Deze versie is geoptimaliseerd voor Windows NT 4 server/workstation,- Windows 2000 Professional/Server/Advanced server omgevingen. Het is volledig geïntegreerd in de Microsoft Management Console als een snap-in. Deze versie biedt 3 defragmentatiemethoden + boot time en is eventueel met de netwerk editie te beheren.

Defrag 2000 Network
Deze versie is geoptimaliseerd voor Windows NT 4 server/workstation,- Windows 2000 Professional/Server/Advanced server omgevingen. Het is volledig geïntegreerd in de Microsoft Management Console als een snap-in. Deze versie biedt 3 defragmentatiemethoden + boot time en is volledig te beheren via het netwerk.
Om het beheer te vereenvoudigen heeft O&O Software de Enterprise Management Console ontwikkeld. Dit is een volledig nieuwe benadering om netwerk utilities te beheren binnen een netwerkomgeving en is gebaseerd op de Microsoft Management Console.

Voor meer informatie over Defrag 2000 kijk op: www.win-s.com/defrag

Over O&O Software
De focus van O&O Software ligt op het ontwikkelen van geavanceerde systeembeheer tools voor Windows NT en Windows 2000. Het belangrijkste doel is om alle NT gebruikers te voorzien van bruikbare software tegen een betaalbare prijs.

Over WINS
WINS B.V. is leverancier van diverse producten/diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. WINS B.V. is opgericht in November 1996, met als doel om kwalitatieve producten/diensten te leveren met 'human touch' service.

WINS B.V. is gevestigd op de Pastoorslaan 28, 2182 BX Hillegom, Nederland. Enkele bedrijven waar WINS mee samenwerkt zijn: Northern Technologies, Executive Software, SURFdiensten, O&O Software en BEI Corporation.

Contactinformatie:
WINS B.V.
Hans Blaauw
Tel. 0252 - 53 33 33
blaauwh@win-s.com