Ernst & Young

Holland Van Gijzen begroet twee nieuwe notarissen uit eigen gelederen

15 augustus 2001 - Bij Koninklijk Besluit van 16 juli jongstleden zijn mr Nicole van Smaalen en mr Jelle Dingeman van der Beek tot notaris benoemd. Het betreffende KB is onlangs bekend gemaakt. Beiden zijn werkzaam bij het advocaten- en notarissenkantoor Holland Van Gijzen, een van de tien grootste kantoren van Nederland.

Nicole van Smaalen houdt zich vanaf haar standplaats Rotterdam vooral bezig met (internationaal) ondernemings-recht en de vastgoedpraktijk. Van Smaalen werkt sinds 1999 voor Holland Van Gijzen en werd op 1 januari 2000 partner van de maatschap.

Jelle van der Beek legt zich, naast de algemene praktijk, vooral toe op het gebied van vastgoed. Eerder werkte Van der Beek als kandidaat-notaris bij Trenité Van Doorne. In 1999 trad hij als partner toe tot Holland Van Gijzen. Van der Beek is werkzaam te Amsterdam.

Met de benoemingen van Van Smaalen en Van der Beek tot notaris telt Holland Van Gijzen nu zes notarissen en 24 kandidaat-notarissen. In totaal zijn bij Holland Van Gijzen circa 170 advocaten en (kandidaat-) notarissen werkzaam waarmee het tot de tien grootste advocaten- en notarissenkantoren van ons land behoort. Holland Van Gijzen heeft een strategische alliantie met Ernst & Young Belastingadviseurs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met persvoorlichter Jan-Willem Wits op telefoon 010 406 53 64.

Copyright © 2001 Ernst & Young