Hewlett-Packard

NIEUWE HP PAVILION PC'S VOOR HET HELE GEZIN

Amstelveen, 15 augustus 2001 Hewlett-Packard breidt zijn reeks Pavilion multimedia-PCs verder uit. De stijlvolle nieuwe HP Pavilion PCs combineren de nieuwste technologie, zoals nVidia grafische kaarten en uitdagende softwareapplicaties, met leuke gadgets, zoals een webcam
- afhankelijk van het model - en een cd-rw voor het maken van eigen cds,dvds en nog veel meer. De nieuwe modellen worden geleverd met een speciale bon voor korting op Microsoft Windows XP zodra die op de markt komt.

Voor in huis
De nieuwe reeks multimedia-PCs biedt alles wat een gezin nodig heeft. Kinderen kunnen de HP Pavilion PC gebruiken voor hun huiswerk en voor ontspanning, ouders voor toegang tot internet, e-mail, digital imaging en andere creatieve activiteiten. Daarnaast vormen de afgeronde vormen en de chique kleuren - grijs, zilver en blauw - van de HP Pavilion PCs een stijlvol accent voor elke huiskamer.

Randapparatuur, zoals luidsprekers aan de zijkant en een ingebouwde microfoon, vormen een compact geheel met de HP Pavilion PC. Om het gebruik te vereenvoudigen heeft de HP Pavilion PC aansluitingen aan de voorkant, een afdekplaatje voor de cd-speler, toegang tot internet met een druk op de knop en een volumeregelaar op het toetsenbord.

Surfen is simpel
HP Pavilion PCs brengen internet echt binnen handbereik met het internettoetsenbord. De gebruiker heeft met één toets toegang tot verschillende websites die HP met zorg heeft geselecteerd. Eenvoudige programmas leiden nieuwe surfers stap voor stap door het aanvragen van een account bij een internetprovider. Standaard wordt Planet Internet of Compuserve aangeboden.

Complete oplossing
HP Pavilion PCs worden geleverd met een volledige reeks software voor het hele gezin. Software als Microsoft Encarta World Atlas helpt kinderen bij hun huiswerk. Microsoft Picture It! Publishing voor het bewerken van fotos, Pinnacle Studio DV bij het bewerken van videos en MusicMatch Jukebox staan garant voor uren entertainment.

Ouders kunnen hun huishouden en financiën organiseren met Microsoft Word 2000 en Microsoft Money 2001. HP levert daarnaast een brede reeks aanvullende apparaten voor digital imaging die geschikt zijn voor de HP Pavilion PCs, waaronder opslagapproducten, digitale cameras, scanners en printers.

Prijzen
De consumentenadviesprijzen van de HP Pavilion multimedia PCs zijn: HP Pavilion 7920 fl 2.999,- incl BTW
HP Pavilion 7940 fl 3.499,- incl BTW
HP Pavilion 7950 fl. 3.999,- incl BTW
HP Pavilion 7970 fl 4.999,- incl BTW

Voor meer productinformatie zie
http://www.hp-expo.com/NL/PRODUCTS/HOMEPC/entry.asp.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.