Politiebericht Boxtel 15-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

VROUW VAN TAS BEROOFD

Vanmiddag omstreeks 13.30 uur is een 76-jarige Boxtelse van haar tas beroofd. Het slachtoffer liep over het parkeerterrein aan het Hoogheem in Boxtel, toen een jongen haar op de fiets naderde. In het voorbijgaan griste hij de tas van de de vrouw weg en fietste weg richting de Hendrik Verheeslaan/Brederodeweg.

MAN VALT VAN STEIGER

Vanochtend is een 26-jarige man op het kloostercomplex aan de Boxtelseweg in Vught tijdens schilderswerkzaamheden 3 meter van een steiger naar beneden gevallen. De man, die op het complex woont, is met vermoedelijk een bekkenbreuk naar het ziekenhuis overgebracht.

INBRAAK BEDRIJF

Vannacht is ingebroken in een electronicazaak aan de Van Beekstraat in Boxtel. Via een vernielde ruit zijn enkele mobiele telefoons gestolen.

VERKEERSCONTROLES

Vanochtend zijn in Schijndel 9 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. In Haaren zijn vanochtend 3 mensen hiervoor bekeurd. Dinsdagavond zijn op de Rijksweg 65 bij Helvoirt 32 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 118 km/u, terwijl 80 is toegestaan. Gisterenmiddag zijn op de Biezenmortelsestraat in Biezenmortel 128 bestuurders op kenteken bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/u, terwijl 60 is toegestaan.