Laatste seniorenfietstocht van het seizoen

50-plussers die van fietsen houden kunnen dit seizoen nog éénmaal meedoen met een seniorenfietstocht. Met deze tocht, op 15 augustus, sluit de fietscommissie van Meer Bewegen voor Ouderen een succesvol seizoen af. Elf tochten met een gemiddelde afstand van 50 km zijn er dan gereden. Per tocht fietsten ongeveer 180 deelnemers mee. De deelnemers verbaasden zich telkens weer over de vele mooie en toch nog onbekende plekjes in Arnhem en omgeving.

15 augustus
De laatste fietsroute van het seizoen voert u door de plaatsen Deelen, Schaarsbergen, Oud Reemst en Otterlo. Onderweg komt u door heidegebieden die momenteel prachtig in bloei staan.

Fietst u graag individueel dan kiest u uw starttijd tussen 9.00 en 11.00 uur. Wilt u liever in groepsverband fietsen dan start u om 9.30 uur. De drie startpunten waaruit u kunt kiezen zijn 'De Gaanderij' (Elderveld), 'De Petersborg' (Vredenburg) en de Weldam (Presikhaaf). Deelname kost f 2,- per persoon.

Afsluiting seizoen
Vanaf drie uur worden alle deelnemers van deze tocht en eerdere tochten verwacht in het steunpunt De Gaanderij' aan het Driemondplein
1. Na een officiële afsluiting en de uitreiking van herinneringsmedailles - voor deelnemers die minimaal vijf keer hebben meegefietst - is er voor iedereen de mogelijkheid na te praten.

Voor meer informatie belt u met Titia Kroep van Meer Bewegen voor Ouderen, telefoon 026-3774928.