Ingezonden persbericht- Persbericht -

Weg naar complete website voor het MKB aanzienlijk verkort

2Design en Ladot gaan partnership aan

Hoorn, 8 augustus 2001- Vanaf 15 augustus 2001 kan het Midden- en Kleinbedijf in Noord-Holland Noord gebruik gaan maken van de unieke combinatie van webhosting en een (inter)actieve website. De samenwerking tussen 2Design en Ladot zorgt dat de hostingdiensten van Ladot en de specifieke webdesign kennis van 2Design efficiënt ingezet gaan worden voor het MKB.

Voorheen was het voor het MKB gecompliceerd om zowel een domeinnaam te registeren als ook een website te laten ontwikkelen. 2Design en Ladot creëren een makkelijk en efficiënt one stop shopping-model. Dit model houdt in dat klanten naast het registreren van een domeinnaam ook hun website kunnen laten ontwikkelen.

Lars Runnenberg, Directeur van 2Design zegt: Wij zijn dé ontwerpers van websites voor het MKB in Noord-Holland Noord, waar Ladot de hostingdiensten voor een groot aantal ondernemingen verzorgt.

Klanten worden door ons begeleidt vanaf de ontwikkelfase tot het gewenste resultaat is bereikt.

Ladot

Ladot is een Europese e-service organisatie, met onder andere kapitaalkrachtige Amerikaanse aandeelhouders, gericht op de zakelijke markt. Ze biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen. Recentelijk heeft Ladot gekozen voor Microsoft .NET technologie voor het aanbieden van softwarediensten en voor BBned als partner in het aanbieden van hoogwaardige internettoegang. Ladot denkt oplossingsgericht en is continu vernieuwend bezig op het gebied van internetdiensten en producten. Meer informatie is te vinden op www.ladot.com.

2Design

2Design BV uit Hoorn is een jongdenkende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het vertalen van de communicatiedoelen van het MKB naar functionele, originele en kwalitatief hoogstaande websites. 2Design onderscheidt zich in de markt door haar complete producten. Zij ontwikkelen op maat ontworpen websites, webwinkels en huisstijlen. Daarnaast kan de opmaak en druk van magazines, flyers, kranten en brochures verzorgd worden. Meer informatie is te vinden op www.2design.nl.

Contactpersonen voor de pers:

Voor 2Design: Lars Runnenberg, telefoon: +(31)(0) 229 268429

Voor Ladot: Annette de Zaaijer, telefoon: +(31) (0) 20 4067077