Politiebericht Boxtel 17-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

TWEE GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Schijndel

Donderdagmiddag zijn twee mannen uit Gemonde gewond geraakt bij een ongeval. Het tweetal reed met een sjees, getrokken door een paardje, over de Olieeindsestraat in Schijndel. Op de kruising met de Boschweg reden ze de ventweg op. Een van links komende auto, be-stuurd door een 21-jarige man uit Sint Michielsgestel, zag de sjees te laat en reed er aan de zijkant tegenaan. Hierdoor brak het paardje uit en sloeg op hol. De twee op de bok zittende mannen vielen op de weg. Het tweetal, 60-jaar uit Gemond, is met rug been en hoofd letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Enkele fietsers konden het paardje weer vangen. Het beestje, dat ongedeerd bleef, is in een wei gezet om tot rust te komen. Zowel de auto als de sjees werden zwaar beschadigd.

VERKEERSCONTROLE, Sint Oedenrode

Donderdagmiddag is controle gehouden op de Corridor in Sint Oedenrode. Op deze weg werden 7 personen bekeurd omdat ze geen autogordel om hadden. Ook 7 bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 105 km/u.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Kleine Beemd in Boxtel. Een ruit van de auto werd vernield. De autoradiocd-speler en een zonnebril werden gestolen.