Ingezonden persbericht

Teamware Pl@za nu ook verkrijgbaar voor Windows 2000

Maarssen, 17 augustus 2001 - Teamware Group, een dochtermaatschappij van Fujitsu, maakt bekend dat Teamware Pl@za® voortaan ook verkrijgbaar is voor de Windows 2000 server omgeving. Teamware Pl@za® was voorheen alleen verkrijgbaar voor Sun Solaris.

Teamware Pl@za® is een op maat gemaakte internetoplossing geïntegreerd in een op Java gebaseerd platform en wordt gebruikt om interactieve websites te creëren. De Windows editie zal tegemoet komen aan de behoeften en vereisten van de kleine- en middelgrote ondernemingen.

"Met deze nieuwe Windows versie kunnen we ook het MKB dat Windows NT gebruikt een rendabele oplossing bieden", zegt Eija Suikola, Product Manager van Teamware Pl@za®. "De nieuwe editie is geschikt voor middelgrote en kleine bedrijven die het Teamware Pl@za® systeem op hun eigen server willen onderhouden. De ondernemingen die geen interesse hebben in het onderhouden van hun Teamware Pl@za® systeem, bieden wij Teamware Pl@za hosted ASP oplossing aan."

De Windows editie maakt het mogelijk om het bekroonde Meridio document management systeem met Teamware Pl@za® te integreren. Meridio, ontwikkeld door Kainos in Noord-Ierland, is een document en content management software die het mogelijk maakt documenten van alle typen en formaten (inclusief e-mail, fax, brieven en elektronische bestanden) binnen een raamwerk te beheren.

De oorspronkelijke Sun Solaris omgeving kan grotere systemen met honderden gelijktijdige gebruikers onderhouden waardoor dit ook in de toekomst het voornaamste platform voor Teamware Pl@za zal blijven.

Teamware Group is onderdeel van Fujitsu Ltd., het derde grootste IT-concern in de wereld. Met ontwikkelingscentra in de USA, Japan en Europa en met meer dan 2,5 miljoen gebruikers is Teamware Group een van de belangrijkste spelers op de groupware- en workflow-markt. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring met innovatieve en veeleisende IT-netwerken. Meer informatie over Teamware en Teamware producten is beschikbaar op www.teamware.com