Politiebericht Flevoland: Gehele Regio 22-08-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Brand in hooipers
BIDDINGHUIZEN Dinsdagavond is er brand ontstaan in een hooipers die in een schuur stond aan de Hoekwantweg. Bij een reparatie aan de hooipers had tijdens het lassen het hooi dat zich nog in de wagen bevond, vlam gevat. De eigenaar had de machine snel naar buiten gereden en heeft daarmee voorkomen dat het vuur oversloeg naar de schuur. Hij heeft het vuur zelf geblust. De brandweer is ter plaatse geweest om de machine en de schuur te controleren.

Aanhouding diefstal
LELYSTAD Dinsdagmorgen zijn twee mannen uit Lelystad (23 en 26 jaar) aangehouden op verdenking van (medeplichtigheid aan) diefstal. De 26-jarige werd door een medewerker van een bedrijf aan de Larserpoortweg staande gehouden nadat hij de gestolen goederen in een auto laadde. De 23-jarige is aangehouden op verdenking van medeplichtigheid. Beiden zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Aanrijding fietser en bromfiets
ALMERE Dinsdagmorgen is een 19-jarige bromfietsster uit Almere gewond geraakt bij een aanrijding op het Johnsonpad. Ze reed achter een 40-jarige fietsster uit Almere, die linksaf sloeg en haar over het hoofd zag. De 19-jarige is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanrijding tussen bromfietsers
ALMERE Dinsdagmiddag heeft zich op het Matieu Cordangpad een aanrijding voorgedaan tussen twee bromfietsers. Een bromfietser (leeftijd en woonplaats nog onbekend) gaf vermoedelijk geen voorrang aan een 51-jarige bromfietser uit Almere en is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Eenzijdig ongeval A6
ALMERE Dinsdagavond is een 47-jarige automobilist uit Steenwijk gewond geraakt nadat hij door nog onbekende reden de macht over het stuur verloor, in de berm raakte en over de kop sloeg. Hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De auto is total loss.