Ingezonden persbericht


3) Golfen tussen Luzern en Gotthard: Nieuwe golfbrochure Centraal Zwitserland

In Centraal Zwitserland, het historische hart van Zwitserland, is het goed golfen. De streek van Wilhelm Tell heeft negen golfbanen, gelegen in een spectaculair landschap van bergen en meren. De VVV's Luzern/Centraal Zwitserland hebben er een informatieve brochure over gemaakt.

Bergen en meren
"Golf Luzern/Zentralschweiz" is de titel van de brochure, waarin de golfmogelijkheden in de regio Centraal Zwitserland gepresenteerd worden. Van de negen banen zijn er vijf met 18 holes en vier met 9 holes. Ze zijn te vinden aan de meren van Centraal Zwitserland, zoals het Vierwoudstedenmeer, maar ook midden in de bergen. Hemelsbreed liggen ze niet ver van elkaar, zodat er tijdens één golfvakantie meer banen bezocht kunnen worden.

Informatie
In de golfbrochure worden alle negen golfbanen uitvoerig beschreven. Er is informatie te vinden over aantal holes, lengte, (hoogte)ligging, speelseizoen, faciliteiten bij de baan, greenfeetarieven, vereiste handicap, mogelijkheden voor huren van clubs en contactadres. Tevens worden excursietips voor de naaste omgeving gegeven.

Brochure bestellen
De golfbrochure van Luzern/Centraal Zwitserland is te bestellen bij Luzern Tourismus, tel. +41 (0)41 227 17 17 of e-mail luzern@luzern.org.