WatchGuard introduceert nieuwe Firebox voor kleinere omgevingen

EINDHOVEN, WatchGuard Technologies, marktleider op het gebied van Internet security solutions, heeft haar assortiment uitgebreid met de Firebox 700. De Firebox 700 is een firewall die speciaal ontwikkeld is voor kleinere omgevingen en nevenvestigingen. In de Benelux wordt de Firebox III model 700 gedistribueerd door Cosyco.

Met de nieuwe firewall oplossing bedient WatchGuard een segment waarvoor er tot nu toe nog geen geschikte plug-and-play firewall op de markt voor handen was. Ondernemingen uit dit segment en nevenvestigingen die in verbinding staan met het hoofdkantoor moesten het tot voor kort stellen met veel duurdere oplossingen of een zeer beperkt alternatief, wat de beveiliging van een dergelijke onderneming niet ten goede kwam.

De Firebox 700 is de nieuwste toevoeging aan de nieuwe WatchGuard Firebox III productgroep. Met de nieuwe firewall oplossing bestaat de Firebox III productgroep uit vier marktleidende prijs/performance oplossingen. Met het onlangs uitgebreide productgamma firewalls biedt WatchGuard nu security solutions voor kleinere, middelgrote, grote omgevingen en Internet Data centra. Alle WatchGuard III fireboxen zijn ICSA Firewall and IPSec VPN gecertificeerd.

De nieuwe WatchGuard Firebox 700 beschikt tevens over Virtual Private Network (VPN) bescherming en is centraal te beheren. De Firebox 700 ondersteunt maximaal 250 gelijktijdige authenticated users en maximaal 150 gelijktijdige verbindingen naar nevenvestigingen of mobile user VPN's. De dynamic packet filtering heeft een throughput van meer dan 130 mbps.

Cosyco, Value Added WatchGuard Distributor in de Benelux Als Value Added Distributor biedt Cosyco het complete productgamma van WatchGuard aan in de Benelux. Naast de producten levert Cosyco Marketing-, Sales en technische support op WatchGuard en tevens heeft men zelf trainingen ontwikkeld met betrekking tot het gebruik van WatchGuard producten. Buiten de LiveSecurity support van WatchGuard ondersteunt Cosyco via haar resellers de WatchGuard gebruikers met een uitgebreid aanbod aan diensten, zoals hardware vervangingscontracten en het remote beheren van de fireboxen.

Over Cosyco
Cosyco staat in de Benelux al meer dan 20 jaar bekend als vertrouwd distributeur van de WRQ Reflection connectivity producten. De ervaring die de organisatie de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd is gebruikt om de kernactiviteiten van de organisatie uit te breiden met een totaalpakket aan security oplossingen. Door middel van een hechte samenwerking tussen Cosyco en haar leveranciers en resellers heeft men een marktpositie gecreëerd waarmee voor iedere security behoevende organisatie een totaaloplossing geboden kan worden. Cosyco biedt via haar resellers een uitgebreid assortiment van producten, diensten en trainingen.

Voor meer info:
Martijn Verhagen
Marketing Officer

Cosyco Software BV
http://www.cosyco.com
m.verhagen@cosyco.com
Tel: +31 (40) 233 35 55
Fax: +31 (40) 233 35 00