Politiebericht Venlo 22-08-2001
Mediaberichten 22 augustus (laatste berichten)

Regio - Snelheidscontroles Samen Minder

REGIO - Bij snelheidscontroles in het kader van het project Samen Minder heeft de politie 369 bekeuringen opgemaakt.

STEYL Bij een snelheidscontrole op de Maasstraat in Steyl heeft de politie dinsdagmiddag in het kader van het project Samen Minder 345 bekeuringen opgemaakt onder de 1610 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 104 km/uur, waar 50 km/uur is toegestaan.

HAELEN - Bij een snelheidscontrole op de Napoleonsweg in Haelen heeft de politie woensdagmorgen in het kader van het project Samen Minder 24 bekeuringen opgemaakt onder de 1686 passanten. De toegestane snelheid is 80 km/uur. De hoogst gemeten snelheid is niet bekend.

BLERICK Snelheidscontrole

BLERICK Bij een snelheidscontrole op de Maasbreeseweg in Blerick heeft de politie woensdag 196 bekeuringen opgemaakt onder de 1575 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 147 km/uur, waar 80 km/uur is toegestaan.

Roermond Diefstal motor

ROERMOND Vanaf De Ster in Roermond is woensdagmiddag tussen 13.30 uur en 13.45 uur een rode motor van het merk Ducati gestolen. De waarde van de motor bedraagt ongeveer fl. 45.000,-.

Meterik tractorbestuurder gewond

METERIK Een 23-jarige man uit Venlo is woensdagmiddag gewond geraakt toen de tractor waarin hij reed werd aangereden door een personenauto. Op de kruising van de Speulhofsbaan en de Americaanseweg botste een personenauto tegen de tractor. De beide inzittenden daarvan vluchtten direct na de aanrijding weg en lieten de tractorbestuurder hulpeloos achter. Hij is door de brandweer uit het wrak bevrijdt en ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittenden van de personenauto zijn door de politie nog niet achterhaald. Omdat gevreesd wordt dat een of beide personen gewond zijn geraakt, is de politie nog steeds op zoek naar hen. Uit humanitaire - en opsporingsoverwegingen wil de politie beide personen traceren. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een speurhond. Tot op dit moment (18.00 uur) zonder resultaat.