Gemeente Deventer

Fototentoonstelling over Turkije in Stadskantoor

In het Gemeentelijk Informatiecentrum, Stadskantoor, Burseplein 20 is vanaf 27 augustus een fototentoonstelling van raadslid Vahap Yilmaz te zien over Turkije. De amateurfotograaf heeft in Turkije verschillende onderwerpen, zoals het dagelijks leven, landschappen en portretten, vastgelegd. De foto?s zijn gemaakt in zwart-wit en kleur.

Yilmaz heeft met zijn foto?s en dia?s al verschillende nominaties en prijzen in de wacht gesleept. Hij is jaren lid geweest van de Fotoclub Olst. Fotografie is één van zijn geliefde hobby?s, naast sporten, muziek maken, tekenen en schilderen. Betrokkene heeft een baan als leraar (22 jaar) in het onderwijs en is gemeenteraadslid voor de Partij van de Arbeid in Deventer. Hij heeft uiteindelijk een keuze gemaakt voor de politiek en zijn raadslidmaatschap en daarom zijn passie voor de fotografie op een laag pitje gezet.

U kunt de tentoonstelling (gratis) bezichtigen van 27 augustus tot en met 24 september in het Stadskantoor. Voor meer informatie kunt u bellen met het Gemeentelijk Informatiecentrum, telefoon 693333.