Korps: Groningen, plaats: Groningen 29-08-2001
Foto-expositie Luc ten Klooster in hoofdbureau Woensdag 29 augustus 2001

Weemoed

Regiopolitie Groningen organiseert in de hal van het hoofdbureau van politie aan de Rademarkt 12 in Groningen een fototentoonstelling van Luc ten Klooster. De fotos zijn te bezichtigen van 25 augustus tot en met 30 september 2001.

Beelden van Stilte, Verlangen en Toen
Luc ten Klooster toont drie korte fotosessies:
Stille beelden van landschappen en steden, Amores beelden bij liefdesgedichten uit de wereldliteratuur, Anachronismen fotos uit de oude doos met een knipoog naar het heden.
De drie sessies zijn misschien samen te vatten onder de term Weemoed. De stilte van het verlangen, het verlangen naar stilte en naar wat eens was, soms ook desolate stilte en bezinning op onze plaats in het leven.

Luc ten Klooster
Sedert enkele jaren combineert Luc ten Klooster zijn oorspronkelijke beroep van musicus met dat van fotograaf. Zijn fotografisch werk is in binnen- en buitenland gepubliceerd en hij exposeert regelmatig. Zwart-wit fotografie heeft sterk zijn voorkeur maar hij wil zich niet binden aan een bepaald specialisme. Zijn themas variëren van berglandschappen tot architectuur en portretten. Weemoed
Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (30 c/m)