Korps: Utrecht, plaats: Bilthoven 23-08-2001
Twaalfde Margaret Saleminkloop 31 augustus Wedstrijd en prestatieloop voor twaalfde keer georganiseerd.

Margaret Salemink

Door district Binnensticht van de Politie Regio Utrecht wordt op vrijdag 31 december 2001 de voor de twaalfde keer de Margaret Saleminkloop georganiseerd met deelnemers uit het hele land. Deze wedstrijd- en prestatieloop wordt jaarlijks georganiseerd ter nagedachtenis aan de op jeugdige leeftijd aan kanker overleden collega van de toenmalige Biltse politie, Margaret Salemink.

Opbrengst voor goed doel

De opbrengst komt geheel ten goede aan het Koningin Wilhelminafonds van de Nederlandse Kankerbestrijding. Het in 11 jaar ingezamelde bedrag staat momenteel op ruim fl. 90.000,-.

Start

De wedstrijd wordt gehouden op een prachtig parcours en de start vindt plaats om 14.00 uur. Iedereen mag meedoen. Ook mensen die niet bij de politie werken.

Locatie

De deelnemers beginnen bij sportcentrum Kees Boeke aan de Kees Boekelaan 3 in Bilthoven. Daar is voldoende parkeer- , kleed- en douchegelegenheid.

Categorieën
Er zijn drie categorieën:

* Nederlandse Politiekampioenschappen dames / heren 10 km;
* open categorie wedstrijdloop voor dames / heren 10 km;
* open prestatieloop voor dames en heren 5 of 10 km.
Het parcours is niet geschikt voor spikes. Inschrijfgeld en herinnering
Het inschrijfgeld bedraagt fl. 12,50. Dat komt geheel ten goede aan de Nederlandse Kankerbestrijding. Iedere deelnemer ontvangt een fraaie loopherinnering.

Giften zijn ook welkom op gironummer 303357 ten name van BPSOV, Postbus 514 Zeist.
Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Gert-Jan van Meerten, Carla Eggens, Rinus Hendriks of Andre van Wijnbergen, district Binnensticht en / of Hugo Schenk, district Marco Polo. Tel: 0900-8844.