Ingezonden persbericht


Op 31 augustus a.s. organiseert de Stichting Hilversum Fly In voor de 5e keer een grootse opstijging van Heteluchtballonnen vanaf Vliegveld Hilversum. 35 Heteluchtballonnen zullen op deze avond het luchtruim kiezen vanaf Vliegveld Hilversum.

Het evenement begint om 17:30 uur en is gratis toegankelijk. Rond 19:00 moeten alle ballonnen opgestegen zijn. Een leuke avond gewenst aan iedereen. ( Vorige jaren trok dit evenement circa; 25.000 bezoekers).

Vanaf 17:30 worden een aantal kunstvliegdemonstraties (aerobatics) gegeven met o.a. een YAK-50, Falco, Zlin en een Bücker Jungmann en tevens vindt er een demonstratie plaats van een groep parachutisten van Paracentrum Midden Nederland.

Dit evenement is uniek voor Vliegveld Hilversum en haar omgeving slechts éénmaal per jaar stijgen er zoveel heteluchtballonnen op vanaf Vliegveld Hilversum. Dit jaar zijn er ook een aantal "special shapes" bij; ballonnen in de vorm van een bepaald product. O.a. een grote Koalabeer, een Fuji filmrolletje zullen te zien zijn. Het wordt één kleurrijk schouwspel! Er wordt geen toegang gevraagd om de drempel zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk publiek mee te kunnen laten genieten. De parkeergelegenheid is beperkt, wij verzoeken dan ook een ieder om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Hiervoor zijn voorzieningen getroffen.

De Stichting Hilversum Fly In wil het grote publiek door o.a. dit evenement kennis laten maken en mee laten genieten van de vele facetten van de kleine luchtvaart in Nederland. Tevens is ons doel om Vliegveld Hilversum weer eens op een leuke manier in de publiciteit te brengen als groen Vliegveld in de Randstad.

U kunt meer informatie vinden op onze website: www.ehhv.nl onder events en dan ballonnenfeest. Wellicht wilt u deze site ook vermelden in uw persbericht.

Gaarne verneem ik van u of u dit evenement wilt opnemen op uw agenda, ik zal u of één van uw verslaggevers graag verwelkomen op 31 augustus a.s. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

José Wullings
Public Relations
Stichting Hilversum Fly In
Paladijnenweg 49
3813 DB Amersfoort
Tel: 06-23410602 (op dit nummer kunt u mij ook tijdens het evenement bereiken)
Fax: 033-4752278
e-mail: josewullings@hotmail.com

Wilt u een exemplaar van de uitgave waarin gepubliceerd wordt over dit evenement naar bovenstaand adres sturen?