Copaco NV

PERSBERICHT

publicatie: 31 augustus 2001
na: 17.00 uur

QUADRAM, A-LINE EN SYDICOM VOORTAAN VERDER ALS "COPACO NEDERLAND"

Eerder dit jaar zijn de verkooporganisaties Quadram, A-Line en Sydicom gaan samenwerken in één centrale back-office Q-vier. In de afgelopen zes maanden zijn de interne processen en de dienstverlening verder verbeterd. Deze verkooporganisaties en back-office activiteiten gaan nu per 1 september 2001 verder onder één naam: Copaco Nederland B.V.

Antwoord op ontwikkelingen in de markt
"Copaco Nederland" kan gezien worden als een antwoord op de ontwikkelingen in de ICT-markt. Klanten vragen naar één punt waar zij terecht kunnen voor een compleet assortiment producten in combinatie met een brede dienstverlening. Het leveren van de juiste hardware- en softwareproducten en de ondersteuning met kennis en capaciteit door "Copaco Nederland" zorgt voor tevreden klanten!

Wat heeft "Copaco Nederland" te bieden?
"Copaco Nederland" is volledig afgestemd op haar klanten. Er is een verkoopafdeling, die wordt ondersteund door een viertal business units waarbinnen de kennis van Quadram, A-Line en Sydicom is ondergebracht. De klanten hebben direct toegang tot deze kennis. De back-office begeleidt met zorg de order van het moment van plaatsen tot en met het moment van uitleveren aan de klant. Het Customer Care Center is het aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen met betrekking tot dit proces.

De verkooporganisatie
De verkoopafdeling is voor de klant het eerste aanspreekpunt. Om optimale ondersteuning te bieden, is de verkoopafdeling onderverdeeld in:


· Enterprise Systems & Solutions;

· Corporate Accounts;

· Small en Medium Enterprise Accounts;

· Small en Medium Business Accounts.

Doordat "Copaco Nederland" de enige is die alle A-merk-autorisaties bezit voor onder meer Compaq AlphaServers en StorageWorks, Microsoft, HP en IBM, is zij in staat unieke totaaloplossingen aan te bieden!

De business units
Vanaf de inventarisatiefase tot en met het offertetraject bieden de business units uitgebreide ondersteuning. De specifieke kennis van Quadram, A-Line en Sydicom is ondergebracht in vier business units. Zo worden oplossingen geboden voor alle ICT-vraagstukken. Vanuit duidelijke kennis- en productgebieden ondersteunen de business units de verkooporganisatie. De business units zijn echter ook rechtstreeks voor klanten toegankelijk. Naast deze ondersteuning zijn de business units verantwoordelijk voor de samenstelling van het productenpakket en het kernassortiment. Zo zorgt "Copaco Nederland" ervoor dat haar klanten snel en efficiënt beleverd kunnen worden.De vier business units zijn:
· Copaco ICT Products;

· Copaco ICT Software;

· Copaco ICT Services;

· Copaco Enterprise Systems & Solutions.
Kernassortiment
Met een heldere organisatie, ingericht voor haar klanten, in combinatie met enthousiaste medewerkers streeft "Copaco Nederland" naar een betrouwbare en efficiënte prestatie voor haar klanten. Dit begint bij een op de klanten afgestemd kernassortiment, waardoor de zekerheid wordt geboden dat een aantal producten van onder andere Compaq, HP, IBM, Toshiba en Microsoft altijd uit voorraad leverbaar zijn.

Dienstverlening
Naast een kernassortiment en een snelle levering verwachten klanten ook een brede ondersteuning. "Copaco Nederland" biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van consultancy, configuratie en installatie, projectmanagement, servicecontracten, verhuur, financiering en opleidingen. Hierdoor stelt "Copaco Nederland" haar partners in staat een compleet en onderscheidend product aan te bieden, inclusief services.

Onderdeel van Copaco N.V.
Copaco Nederland B.V. is onderdeel van Copaco N.V., een snel groeiende onderneming binnen de ICT-markt. De automatiseringsbedrijven die deel uitmaken van de Copaco N.V. zijn toonaangevend op het gebied van software, hardware, consultancy en ICT-training. Ze streven er steeds naar om zowel in technisch als in economisch opzicht de hoogste kwaliteit in oplossingen en producten te leveren. In 2000 bedroeg de omzet van Copaco N.V. meer dan 1 miljard gulden.

Algemene adresgegevens

Copaco Nederland B.V.
Wekkerstraat 25
5652 AN Eindhoven
Postbus 7905
5605 SH Eindhoven
Tel.: 040 2 306 316
Fax: 040 2 306 310
ABN AMRO 42.19.96.161
www.copaco.nl