JOHAN VLEMMIX

Skeelertour door Nederland voor Willem Alexander en Maxima

Johan Vlemmix houdt skeelertour door Nederland om gloednieuwe huwelijksvlag van Willem Alexander en Maxima te presenteren en het vlaggebruik van de Nederlanders op te frissen.

Gewapend met de gloednieuwe huwelijksvlag van Willem-Alexander en Maxima begint Johan Vlemmix op dinsdag 4 september aan een skeelertour door Nederland. Hij start vanaf zijn eigen Paleis Soestdijk II in Eindhoven en doet alle Nederlandse provincies aan. Hij legt in totaal ruim 2000 kilometer af.

Tijdens zijn tour zal hij niet alleen de nieuwe vlag presenteren, maar hij gaat ook het vlaggebruik demonstreren. Zo zal iedereen precies weten, hoe er gevlagd moet worden als de magische datum van het prinselijk huwelijk aanbreekt.
Vlemmix skeelert op twaalf werkdagen en gaat naar drie locaties per province.

Als Johan Vlemmix op woensdag 19 september weer in Eindhoven aankomt is 'het rondje Nederland' voltooid en heeft hij een symbolisch lint van huwelijksvlaggen achtergelaten.
De vlag bevat een full-colour afbeelding van het paar met in de linkerbovenhoek de Nederlandse driekleur. De afmeting is 70 x 100 cm.

Op elke locatie die hij aandoet stelt Johan Vlemmix het vlaggenprotocol aan de orde. Overal waar hij komt sieren rood-wit-blauw-oranje parasols en mobiele vlaggenmasten met de huwelijksvlag het straatbeeld en worden er oranje en rood-wit-blauwe en huwelijks- zwaaivlaggetjes uitgedeeld aan omstanders.

Vlemmix doet tijdens zijn tour onder andere Ecodrome, Boymans v. Beuningen, Euromast, Madame Tussaud, Thialf, Keukenhof, Dolfinarium, St. Jan Baseliek, Sixflags en de Batavia werf aan.

Meer informatie

De tour kan worden gevolgd via www.maximafanclub.nl. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Stefan de Waard, telefoonnummer 06-53842960.

29 aug 01 10:57