Politiebericht Oss 4-09-2001
Politiebericht district Maasland

DISTRICT MAASLAND JONGEN AANGEHOUDEN, Oss

Maandagavond is een 18-jarige jongen uit Oss aangehouden. De jongen werd op heterdaad betrapt toen hij bij een auto die aan de Spoorlaan in Oss geparkeerd stond, aan het inbreken was. Politiemensen zagen dat hij juist de ruit van een auto had ingeslagen op dat moment konden ze de jongen aanhouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is een 56-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur. De controle vond plaats op de Vierhoeksingel in Oss.

AUTO GESTOLEN, Het Wild

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Leeuwkesgraaf in het Wild een grijze Opel Kadett gestolen. Even na 03.00 uur werd een aanrijding gemeld op Hintham in Den Bosch. Daar bleek dat een 24-jarige man uit Den Bosch met de eerder in het Wild gestolen auto tegen een boom was gereden. De Bosschenaar werd hierbij zodanig gewond dat hij moest worden opgenomen in een ziekenhuis. De auto werd totaal vernield. Op de plaats waar de auto was gestolen, was een in Den Bosch gestolen Opel Kadett achter gebleven.

INBRAAK WINKEL, Oss

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Heuvel in Oss. Een raam van de winkel werd opengebroken. In de winkel werden enkele vitrinekasten vernield. Uit de winkel werden foto- en videoapparatuur gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N 265 onder Nistelrode. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 1800 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 86 te hard. De hoogste snelheid was 117 km/u.