DecideWise introduceert web-versie Desysion;
het platform voor groepsbesluitvorming

Amsterdam, 6 september 2001- DecideWise, ontwikkelaar van software en methodieken voor besluitvormingsprocessen, introduceert vandaag Desysion Team, een web-gebaseerde toepassing voor het optimaliseren van besluitvormingsprocessen. Desysion Team is een software-applicatie speciaal bedoeld voor beslissingen die in groeps- of teamverband moeten worden genomen. De applicatie maakt het mogelijk om individueel of als groep aan besluitvormingsprocessen deel te nemen. Doordat gebruik wordt gemaakt van een browser, kunnen deelnemers op ieder gewenst tijdstip en op iedere gewenste plaats van deze toepassing gebruik maken.

Als het gaat om het maken van strategische beslissingen, zoals strategic sourcing en andere complexe inkoopprocessen, moeten alle criteria en wegingsfactoren zo volledig mogelijk in kaart worden gebracht. Binnen Desysion Team kunnen alle beslissers een essentiële bijdrage aan het proces leveren zodat optimale besliskwaliteit en "commitment" kan worden bereikt. Desysion Team is gebaseerd op de unieke Decision Management methodiek, waardoor alle belangrijke factoren (zowel objectieve als subjectieve) in de besluitvorming worden meegenomen. Gebruikers worden stapsgewijs door het proces geleid, zodat de slagingskans van het besluit sterk wordt vergroot. De verkregen kennis kan makkelijk worden opgeslagen, hergebruikt of gewijzigd als interne of externe veranderingen optreden. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen in tijd en geld worden gerealiseerd.

Jules Vos, CEO van DecideWise: "We hebben Desysion Team dusdanig ontwikkeld dat de besluitvorming een natuurlijk verloop heeft. Het verschil in tijd en plaats wordt overbrugd door gebruik te maken van browser-gebaseerde technologieën. Met Desysion Team worden mensen bij het proces betrokken en wordt het hoe en waarom van het proces volledig transparant gemaakt. Zo wordt het bijvoorbeeld eenvoudiger om aandeelhouders te overtuigen van bepaalde beslissingen, omdat het proces open en inzichtelijk verloopt. Doordat veel tijd kan worden bespaard, hebben organisaties als ABN-AMRO en Swisscom reeds enorme kostenbesparingen kunnen realiseren."

Desysion Team is de opvolger van de huidige Desysion desktop. Desysion desktop is inmiddels 2 jaar op de markt en is zeer succesvol geïmplementeerd bij bedrijven als ABN AMRO Bank, DSM, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marine, Korps Landelijke Politiediensten, Nortel Networks N.V., KPN Telecom B.V., Swisscom, Teletrust Ltd, Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika), Indutech Development Ltd (Zuid-Afrika) en Eurocontrol (België).

Over DecideWise
DecideWise, gevestigd in Amsterdam, is een snel groeiende leverancier van geavanceerde ICT-toepassingen voor besluitvormingsprocessen. Gebaseerd op de Decision Management methodiek, ontwikkelt, distribueert en ondersteunt DecideWise software applicaties onder de naam Desysion. Het nieuwste product Desysion Team, een nieuw ontwikkelde web-gebaseerde toepassing voor besluitvormingsprocessen, is een toevoeging aan het reeds bestaande aanbod van desktop applicaties. DecideWise distribueert haar producten en diensten via een eigen verkoopteam en een groeiend netwerk van partners over de wereld.