BVA online: informatiebron voor adverteerders

Datum: 06-09-2001

De BVA/Associatie Nederlandse Adverteerders communiceert nu ook met leden en niet-leden via haar eigen website. De site dient als informatiebron voor het adverteerdersvak en geeft zicht op alle beschikbare informatie bij de organisatie. Daarbij fungeert de site als verdieping en aanvulling van de service die de BVA haar individuele leden biedt. Www.bva.nl kent naast het openbare gedeelte een besloten gedeelte dat alleen door BVA-leden kan worden geraadpleegd.

De site informeert over de activiteiten van de BVA en participaties van de organisatie, zoals de verrichtingen van de BVA Mediacommissies en de eCommunicatie seminars van BVAcademy. Ook is er ruimte voor actuele ontwikkelingen in de reclamebranche, die een raakvlak hebben met het interesseveld en actiegebied van de BVA. Zo is er in de rubrieken Nieuws en in de Focus themadossiers aandacht voor bijvoorbeeld zelfregulering, Joint Industry Committees (bereiksonderzoek) en interactieve communicatie.

Naast een algemeen toegankelijk gedeelte heeft de BVA site voor haar leden ook een besloten gedeelte. De BVA-leden hebben toegang tot gedetailleerdere informatie en kunnen bijvoorbeeld met elkaar van gedachten wisselen via een prikbord. Daarnaast kunnen zij tools downloaden als contractmodellen, een stappenplan doorlopen voor online advertising en checklists ophalen. Ook kunnen leden in een Vraag en Antwoord overzicht de belangrijkste vragen doornemen die de afgelopen tijd aan BVA Consult zijn gesteld en zij kunnen de consultants via e-mail raadplegen.

Maar ook voor niet-leden zijn er genoeg redenen om de site te bezoeken. Zij hebben toegang tot een groot deel van de nieuwsinformatie. Verder kunnen zij bijvoorbeeld een proefvraag stellen aan BVA Consult en gratis diverse tools downloaden.

Over de BVA:
De BVA/Associatie Nederlandse Adverteerders behartigt sinds 1919 de individuele en collectieve belangen van de Nederlandse adverteerder. De organisatie biedt haar leden advies en begeleiding op het gebied van commerciële communicatie.
De BVA houdt een vinger aan de pols bij de marktontwikkelingen en schept daarbij een klimaat waarin adverteerder, bureau, medium en overheid als gelijkwaardige partners kunnen opereren. Zo helpt de BVA de adverteerders een hoger rendement te halen uit de miljarden die zij investeren in commerciële communicatie.


-EINDE BERICHT-

Meer informatie:
BVA/Associatie Nederlandse Adverteerders
A.J. Versteege MBA, Directeur
Postbus 75257
1070 AG AMSTERDAM
T 020-661 43066
F 020-6614056
e-mail: info@bva.nl