EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

Nu ook EVO-heftruckopleidingen in Bergen op Zoom

Behalve in het EVO-opleidingscentrum in Venlo en de cursuslocatie in Tilburg, worden EVO-heftruckopleidingen binnenkort ook verzorgd in Bergen op Zoom. Op 1 oktober opent EVO de deuren van het nieuwe EVO-opleidingscentrum op de Vierlinghweg 25 in Bergen op Zoom, bij Mepavex Logistics. In de eerste week van oktober starten de eerste cursussen Veilig werken met de hef- of reachtruck.

Dat de belangstelling voor heftruckopleidingen groot is, bleek wel tijdens de drukbezochte voorlichtingsbijeenkomst eind augustus in de Wouwse Tol. Ruim honderd belangstellenden namen daar kennis van de wettelijke bepalingen uit de Arbowet met betrekking tot de verplichting om heftruckbestuurders op te leiden.

EVO-opleidingen zijn CEDEO-erkend. Bij het laatste klanttevredenheids-onderzoek van CEDEO, kreeg EVO-opleidingen een gemiddelde waardering van 9,7 en is daarmee beste opleidingsinstituut van Nederland.

Wilt u zich aanmelden voor de cursus Veilig werken met de hef- of reachtruck, of wilt u meer informatie over ons nieuwe opleidingscentrum, dan kunt u contact opnemen met EVO Valkenswaard, telefoon 040 207 1431.

Terug ...