KNWV

DATUM: 3-8-2001

Uniek motorbootevenement 8 & 9 september in fantastische omgeving van Drimmelen



Uniek motorbootevenement 8 & 9 september in fantastische omgeving van Drimmelen

Het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond organiseert samen met Watersport Magazine een weekend voor motorbootvaarders. De Biesbosch vormt de unieke locatie voor dit leuke evenement. De puzzelroute en de tijdvaarproef zijn op schitterende trajecten door dit prachtige natuurgebied uitgezet. Tijdens het varen door de mooie kreken en vaarten wordt de motorbootschipper uitgedaagd zijn theoretische kennis van het varen te tonen. De fanatieke motorbootschippers zullen niet terugdeinzen om zich te meten met anderen. Door het afleggen van een vaardigheids- en behendigheidstest dingen zij mee naar de titel Motorbootschipper van het jaar. De deelnemende verenigingen dingen mee naar de titel Motorbootvereniging van het jaar. Bij dit leuke en sportieve motorbootevenement hoort uiteraard een schippersmaaltijd en een gezellig feest. Dus Motorbootschippers doe mee, voor de natuur, de eer of de sfeer!

Inschrijving is FL 100,- voor twee personen en FL 50,- voor elke extra gast aan boord. De eerste 50 inschrijvingen worden weggegeven door het KNWV. Betaling van het inschrijfgeld geeft recht op gratis ligplaats voor twee nachten, deelname aan de Motorbootrally en toegang tot de feestavond met captainsdinner. Om mee te doen aan het
verenigingsklassement moeten tenminste drie boten van dezelfde vereniging meedoen. Voor een inschrijfformulier of meer informatie www.knwv.nl e-mail ruthtervoort@knwv.nl of bel met Ruth ter Voort 06-28901475.

zie ook:http://knwv.nl/asp/motorvaart/Default.asp

Laat meer artikelen zien over: Motorbootvaren



Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner (yvonne.graffner@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.



KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl