Ingezonden persbericht


Arnhem, vrijdag 21 september 2001

Personal Finance Online heeft een website ontworpen ( www.pf-online.nl ) die onder meer informatie biedt aan particuliere beleggers. Om deze doelgroep beter ten dienste te staan heeft Personal Finance Online heden de BeursBar geïntroduceerd. De BeursBar is een kleine computerapplicatie die, met gebruikmaking van een klein venster, koersen van een vijftal toonaangevende indices en het laatste realtime financiële nieuws laat zien. Naast beursnieuws worden regelmatig ook andere financiële wetenswaardigheden zichtbaar gemaakt. Het programma vergt minimale systeemeisen en is makkelijk bedienbaar.

"De BeursBar is een uitkomst voor de belegger die op zoek is naar de laatste financiële nieuwtjes. Het programma voorziet in ruime mate aan de behoeften van particuliere beleggers. Via een klein compact venster wordt een combinatie van toonaangevende indices en koersgevoelige informatie vertrekt dat ook nog eens realtime wordt ververst. Het programma kan gewoon naast het werk en naar believen op de achtergrond gebruikt worden. De gebruiker van de BeursBar hoeft niet meer naar talloze sites te surfen om de betreffende informatie te vergaren. Met de BeursBar komt de informatie naar de belegger toe. De informatie wordt om de 30 seconden ververst. De BeursBar is door een aantal beleggers succesvol getest. Vanaf heden is de BeursBar voor iedereen gratis toegankelijk gemaakt.", aldus Personal Finance Online.

De BeursBar is gratis te downloaden op www.pf-online.nl en vergt als enige systeemeisen een permanente internetconnectie, een webbrowser en Windows 95/98/NT/2000.

Einde Persbericht

Noot voor Redactie (