Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

berichten van vrijdag 21-9
16:25 vrijdag 21 september 2001

Martin Panman
0651611628

Zakkenrollen

EMMEN. Vanmiddag deed een 46 jarige vrouw aangifte van diefstal van haar tas. De uit Emmen afkomstige vrouw liep met de fiets aan de hand op de markt aan de Hoofdstraat. In haar fietstas had zij haar schoudertas opgeborgen. Zonder dat zij het merkte werd de tas uit haar fietstas gestolen. De Emmense deed aangifte bij de politie.

Schotel weg

ASSEN. Een 42 jarige inwoner van Assen deed aangifte van diefstal van zijn schotelantenne. Vanmorgen kwam hij tot de ontdekking dat zijn schotel met paal was gestolen. De paal was net boven de grond afgebroken.

Telefoonkaarten gestolen

COEVORDEN. Een winkelier aan de Friesestraat in Coevorden deed aangifte van diefstal van telefoonkaarten uit zijn winkel. De kaarten lagen onder de toonbank en hebben een waarde van ongeveer 1000 gulden. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Auto in brand

NIEUWLANDE. De afgelopen nacht kreeg de politie de melding dat er een auto in brand stond op de Boerdijk in Nieuwlande. Toen de politie ter plaatse kwam zagen zij een totaal uitgebrande auto staan. De 26 jarige bestuurder uit Hoogeveen verklaarde dat hij plotseling rook en vuur onder het dashboard zag komen. Hij zette de auto aan de kant en voor hij het wist stond de auto in lichter laaie. De brandweer die nog wel ter plaatse kwam kon weinig meer doen.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe