CMG



CMG's 'Java Last Thursday of the Month Club' organiseert op 27 september a.s. bijeenkomst over Java versus Microsoft .Net

Club uitgegroeid tot succesvolle, onafhankelijke community voor uitwisseling van kennis over Java

Amstelveen, 11 september 2001 - Op 27 september a.s. organiseert CMG's 'Java Last Thursday of the Month Club' een speciale discussiebijeenkomst over Java versus Microsoft .Net en de voor- en nadelen van beide platforms. Aan deze discussie zullen tevens Microsoft-ontwikkelaars van verschillende bedrijven deelnemen. CMG behandelt dit onderwerp vanuit haar expertise als Commercial Developer van de Sun Developer Connection en als Microsoft Gold Partner.

'Java Last Thursday of the Month Club' is de naam van de bijeenkomsten die CMG iedere laatste donderdag van de maand voor Java-ontwikkelaars organiseert. De bijeenkomsten hebben een clubkarakter en vinden gelijktijdig plaats in Rotterdam en sinds kort ook in Amsterdam. Reeds vanaf het begin worden deze avonden bezocht door gemiddeld 35 ontwikkelaars per locatie. Java-ontwikkelaars van diverse bedrijven ontmoeten elkaar om van gedachten te wisselen over boeiende thema's, stellingen te bediscussiëren en onderwerpen te behandelen. Regelmatig worden er bekende namen uit de Java-wereld uitgenodigd om hun visie en strategie uiteen te zetten. Het clubkarakter wordt benadrukt door de kleinschaligheid, de informele sfeer, specifieke doelgroep en de daarop afgestemde onderwerpen die aan bod komen. Leden van de club zullen tevens toegang krijgen tot een website waarop alle presentaties zijn terug te vinden en waarop demomateriaal wordt gepubliceerd. Lidmaatschap en toegang tot de clubbijeenkomsten zijn gratis.

CMG organiseert de clubbijeenkomsten om te komen tot een kennisuitwisseling over Java tussen Java-ontwikkelaars van verschillende bedrijven (CMG heeft ruim 80 Java-ontwikkelaars). Voor CMG is actief kennismanagement één van de speerpunten en om opdoen van kennis op het gebied van Java te stimuleren is, onder andere, deze externe uitwisseling noodzakelijk. De bijeenkomsten vinden in de vroege avond plaats en omvatten naast technische presentaties ook discussies en informele gesprekken tijdens een borrel. Het succes is mede te danken aan de technische insteek en het achterwege laten van product- en commerciële presentaties.

Voor meer informatie over de 'Java Last Thursday of the Month Club':
- CMG Rotterdam: Reinier Beenen, tel: (010) 253 7000
- CMG Amstelveen: Wessel van Herwijnen, tel: (020) 50 33 000
- Email: javaclub@cmg.nl

CMG
CMG is een wereldwijd opererende Informatie & Communicatietechnologie (ICT) groep, met een leidende positie in zowel zakelijke ICT-dienstverlening als in oplossingen voor draadloos dataverkeer. CMG levert haar diensten en oplossingen binnen een breed scala aan markten, waaronder financiële dienstverlening, transport, telecommunicatie, media, petrochemische industrie, utilitybedrijven, retail, productiebedrijven en overheden. De Groep biedt ook langetermijn-beheer van bedrijfsprocessen, van salarisverwerking, call centra en netwerken tot het beheer van infrastructuren, applicatie-onderhoud en hosting services. Het bedrijfsonderdeel CMG Wireless Data Solutions heeft een leidende positie in wireless messaging en gateway producten, mobile internet en e-mail, cell broadcast en customer care & billing systemen.

CMG is opgericht in 1964 en heeft hoofdkantoren in Londen en in Hoofddorp. Het bedrijf implementeert en ondersteunt applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in 16 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen (FTSE 100 - en techMARK 100 index) en in Amsterdam (AEX Midkap en Euronext 100 index).