Gemeente Den Helder

Conferentie "Een goed begin is het halve werk"

betreft: week: week 38

De gemeentelijke dienst Welzijn organiseert op donderdag 27 september van 13.00 tot 17.00 uur in de Schouwburg De Kampanje de conferentie "Een goed begin is het halve werk". De conferentie is bedoeld voor iedereen die direct met 0 tot 6-jarigen te maken heeft, zoals belangstellende ouders en aanbieders van voorzieningen voor kinderen in deze leeftijd.

Tijdens de conferentie presenteert wethouder Vos-Brandjes de uitkomsten van een onlangs gehouden inventarisatie van voorzieningen voor jonge kinderen in Den Helder. Uit de inventarisatie is een aantal knelpunten naar voren gekomen. Wij maken graag gebruik van uw suggesties en ideeën voor een oplossingsrichting van deze knelpunten en nodigen u dan ook van harte uit om tijdens de conferentie actief uw steentje bij te dragen.

Heeft u interesse om mee te denken tijdens de conferentie, dan verzoeken wij u vriendelijk om zich hiervoor voor 25 september telefonisch of via de fax op te geven bij de heer John Duphey van de dienst Welzijn. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 671 826 of via faxnummer 671 683. Wilt u aan hem uw naam en telefoonnummer doorgeven èn het aantal personen waarmee u aanwezig zal zijn? Tot donderdag 27 september!

laaste verandering: september 20, 2001