RABOBANK NEDERLAND

Uitnodiging Rabobank Cijfers en Trends 27 september

De Rabobank nodigt u uit het seminar ter gelegenheid van de 25e editie van de Rabobankuitgave Cijfers en Trends bij te wonen. Rabobank Cijfers en Trends geeft een visie op 8 sectoren en 75 belangrijke branches in het Nederlandse bedrijfsleven.

Tijdens dit seminar ontmoet u onder meer de top van de brancheorganisaties, andere belangenorganisaties uit het Midden- en Kleinbedrijf, alsmede de branchedeskundigen van de Rabobank.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 27 september a.s. bij Rabobank Nederland te Utrecht, Croeselaan 18 en vangt aan om 16.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst worden o.a. inleidingen gehouden door J. Schraven, voorzitter VNO/NCW, J. van Nuenen lid Hoofddirectie Rabobank Nederland, en W. van der Velden van de Stafgroep Economisch Onderzoek. Verder staat er een pensioendiscussie op het programma met in het panel onder meer hoogleraar pensioenrecht Lutjens, bestuurslid Novaa Harmsen en pensioendeskundige Rabobankgroep van den Bosch.

Op de dag zelf zal een persbericht over Rabobank Cijfers en Trends worden verspreid. Het naslagwerk Rabobank Cijfers en Trends is zowel gedrukt als op CD-ROM beschikbaar. Exemplaren zijn te bestellen bij Maaike Dijkhuizen, e-mail:
M.W.Dijkhuizen@rn.rabobank.nl, tel. 030-2162460.

Mocht u het symposium willen bijwonen, dan kunt u zich aanmelden bij Maaike Dijkhuizen. De uitnodiging krijgt u dan zo snel mogelijk toegestuurd.

Woordvoerder: Ronald Florisson 0653831586
r.p.florisson@rn.rabobank.nl

19 sep 01 09:02