Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Goedkeuring bestemmingsplan Bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in de artikelen 28 en 29 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, het volgende bekend.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij hun besluit van 29 mei 2001 nummer 2000-44221 verzonden 5 juni 2001 gedeeltelijk goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan Bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid, dat de gemeenteraad had vastgesteld op 19 oktober 2000 nummer 400. De goedkeuring is verleend met uitzondering van:

- artikel 4, tweede lid sub f, de woorden "sub i en j"; artikel 17, aanhef, de woorden "zonder nadere goedkeuring van Gedeputeerde Staten"; artikel 17, vijfde lid en artikel 17, zesde lid.

De minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer heeft bij besluit van 20 september 2001 besloten voornoemd besluit van Gedeputeerde Staten niet op onderdelen te vervangen.

Met ingang van 8 oktober 2001 liggen genoemde besluiten met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het bestemmingsplan ligt bovendien op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur tevens ter inzage op de balie van de receptie in de centrale hal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Indien in laatstgenoemde periode een toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt (tel: 023-5676079).

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

* degenen die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingediend;

* belanghebbenden die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest;

* een ieder tegen de onderdelen inzake de onthouding van goedkeuring, zoals hiervoor vermeld.

Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Ingevolge artikel 28, lid 8 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring in werking daags na verloop van voormelde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt, voordat op dat verzoek is beslist.

Hoofddorp, 5 oktober 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen