Feestelijke oprichting van KNMG District XIX Friesland

3 september 2001

Op donderdag 27 september 2001 verzorgt drs. E.H.T.M. Nijpels, Commissaris der Koningin in Friesland, een voordracht tijdens de feestelijke oprichting van KNMG District XIX Friesland.

Het districtsbestuur is zeer verheugd dat daarnaast prof. dr. J.M. Minderhoud, lid van de Raad van Toezicht van Zorggroep Noorderbreedte en oud-voorzitter van de KNMG, bereid is om een inleiding te houden.

Locatie, tijd en programma oprichtingsvergadering De oprichtingsvergadering wordt gehouden in Hotel Tjaarda aan de Koningin Julianaweg 98 inOranjewoud. Na de ontvangst (tussen 18.00 en 18.30) onder genot van een hapje en een drankje vindt aansluitend de formele oprichtingsvergadering plaats van KNMG District XIX Friesland. Na een korte pauze (rond 20.00 uur) zullen drs. Nijpels en prof. Minderhoud hun voordrachten houden. Ter afsluiting van deze feestelijke gebeurtenis kan men vanaf 21.00 uur genieten van een buffet en ondertussen kennismaken met KNMG-bestuurders uit Utrecht en andere vertegenwoordigers uit de gezondheidszorg.

U bent van harte uitgenodigd om deze -voor de hele federatie KNMG- feestelijke gebeurtenis mee te vieren.

Nadere informatie

Wilt u meer weten? Neem dan per e-mail (bogels@planet.nl) contact op met mw. A. Bögels-Brouwer, huisarts, beoogd secretaris van het officieel te benoemen districtsbestuur.
Voor informatie over de districtsvorming kunt u terecht bij drs. Robbert J. Egger, hoofd Regionalisering & Verenigingszaken van de KNMG, telefoon (030) 28 23 239, e-mail r.egger@fed.knmg.nl.