Ingezonden persbericht


Datum: Donderdag 27 september 2001,
Locatie: Sheraton Airport, Schiphol,
Tijd: 14.00 uur - 15.45 uur

Geachte Persrelatie,

SeeBeyond, (Nasdaq: SBYN), RosettaNet Solution Provider en wereldwijd leverancier van eBusiness Integration-oplossingen, nodigt je uit voor een Press & Analyst Briefing van RosettaNet over het nieuwe RosettaNet Basics Program. De briefing wordt op donderdag 27 september 2001 gehouden in Hotel Sheraton Airport, Schiphol.

Tussen 14.00 uur en 15.45 uur zullen Adam Sharp, Business Development Director van RosettaNet, en Andrew Oldham van Intel Corp., tekst en uitleg geven over het nieuwe Basics Program.
Dit nieuwe RosettaNet-programma maakt het mogelijk voor middelgrote en kleine bedrijven (MKB) om economisch verantwoord van start te gaan met e-Business op basis van RosettaNet-standaarden.

Het RosettaNet Basics Program wordt ondersteund door zogenoemde 'Board Members' (Intel, Compaq, Hewlett-Packard en Insight), die zich hebben gecommitteerd om voor het einde van dit jaar met 50 tot 100 van hun MKB-handelspartners gegevens uit te wisselen op basis van het RosettaNet Basics Program. Deze 'Board Members' worden hierbij met producten en diensten ondersteund door SeeBeyond, Peregrine Systems, TIBCO Software en IONA.

Na de briefing over RosettaNet en het nieuwe Basics Program is er gelegenheid voor interviews met de sprekers en met afgevaardigden van SeeBeyond, Peregrine Systems, TIBCO Software en IONA. Zo zal voor SeeBeyond Jonathan Sutcliffe, Product Marketing Director, bij de briefing aanwezig zijn.

Graag tot ziens op 27 september!

Noud Heijna
Lammers van Toorenburg PR
tel. +31-30-6565070
gsm +31-628-206164
email noud@lvtpr.nl


---
RosettaNet
RosettaNet is een onafhankelijk, non-profit consortium, dat zich richt op de gezamenlijke ontwikkeling en snelle invoering van open, internetgebaseerde bedrijfsstandaarden voor gegevensuitwisseling en het stroomlijnen van processen in het wereldwijde high-tech handelsnetwerk. Meer dan 400 bedrijven, werkzaam op het gebied van informatie technologie, elektronische componenten en halfgeleiders, met een gezamenlijke omzet van meer dan 1000 miljard dollar per jaar, zijn betrokken bij de activiteiten van RosettaNet op het gebied van ontwikkeling van standaarden, strategie en implementatie. Meer informatie en een volledige lijst van alle deelnemende bedrijven, is te vinden op Internet: www.rosettanet.org.

SeeBeyond
SeeBeyond (Nasdaq: SBYN), wereldwijd marktleider op het terrein van eBusiness Integration-oplossingen, maakt een real-time naadloze stroom van informatie binnen en tussen bedrijven mogelijk. De eBusiness Integration-oplossing (eBI) van SeeBeyond voorziet in een infrastructuur die snel inzetbaar en oneindig schaalbaar is voor applicatie-integratie, business-to-business-connectiviteit en optimalisatie van bedrijfsprocessen. SeeBeyond heeft meer dan 1.400 klanten wereldwijd, waaronder ABB, ABN Amro, Barnes&Noble.com, Bausch & Lomb, BHP, Daimler-Chrysler, DuPont, Florida Power & Light, Fluor Daniel, General Motors, Hewlett-Packard, Pfizer en Sprint. Belangrijke wereldwijde partners zijn Accenture, EDS, Computer Sciences Corporation, Cap Gemini Ernst & Young, KPMG Consulting, PricewaterhouseCoopers en answerthink. Sofwarepartners zijn onder andere BroadVision, Onyx Software, Oracle, Sap en Siebel Systems. Het wereldwijde hoofdkwartier van SeeBeyond is gevestigd in Monrovia (Californië, VS). Het hoofdkantoor voor verkoop en marketing is gevestigd in Redwood Shores (Californië, VS). SeeBeyond is in Nederland gevestigd in Hoofddorp.