CSS Holding

CSS opent nieuwe regiovestiging in Eindhoven
Eindhoven gunstige vestigingsplaats voor ICT-serviceprovider

Op 12 oktober a.s. opent CSS haar nieuwe regiovestiging in Eindhoven. Het nieuwe pand, dat aan de Kennedylaan een prominente plaats inneemt, biedt plaats aan 250 medewerkers van de vier business units van CSS: de medewerk(st)ers van System Integration, Professional Resources, Telecom en Solutions vinden hier hun werkplek.
Met het bij elkaar brengen van medewerkers uit de diverse vestigingen in één pand wordt de aanwezigheid van CSS in de regio verder gerationaliseerd: vanuit de CSS visie:" landelijke dekking regionale uitstraling" is inmiddels al een aantal vestigingen in diverse regio's in de Benelux gerealiseerd.
Met het nieuwe gebouw in Eindhoven biedt CSS vanuit een centraal punt haar klanten in Zuid-Nederland totaaloplossingen aan op ICT-gebied.

Eindhoven logische keuze
Het management van de nieuwe vestiging in Eindhoven vindt de keuze van CSS voor
Eindhoven bijna vanzelfsprekend: "We kunnen in Zuid-Nederland geen betere plaats bedenken waar we invulling kunnen geven aan dat wat we willen realiseren: het aanbieden van geïntegreerde ICT-oplossingen vanuit één punt.
Eindhoven is een belangrijk technologiecentrum en wij werken met innovatieve technologie. 3 van de vier business units opereerden al vanuit Eindhoven en nu komt de laatste business unit daarbij. Daarmee is het plaatje compleet. In een intensieve samenwerking kunnen we een optimale dienstverlening naar onze klanten realiseren en garanderen, niet alleen voor Eindhoven, maar voor heel Zuid-Nederland", aldus een van de managers.

Gebundelde expertise
In de open en uiterst moderne nieuwbouw met de meest moderne voorzieningen hebben de medewerkers sinds begin september hun nieuwe werkplek betrokken. De expertise die vanaf september gebundeld wordt, staat garant voor de totaaloplossing die CSS biedt op ICT-gebied: van advies tot implementatie, van service tot opleidingen. Daarmee heeft de klant vanuit één plek alle kennis op ICT-gebied ter beschikking om de infrastructuur van de toekomst binnen de eigen organisatie in te richten.

CSS
CSS is een ICT-serviceprovider in de Benelux met een vooraanstaande positie in ICT-oplossingen. CSS richt zich op zowel een groot aantal kleine en middelgrote organisaties in de Benelux als op een toenemend aantal grote corporate accounts in met name de verticale markten Telecom, Finance, gezondheidszorg en Overheid.
CSS heeft een omzetniveau van ca. 200 miljoen euro en biedt via 24 vestigingen in Nederland, Belgie en Luxemburg met inmiddels ruim 2200 medewerkers een breed pakket van diensten (advies, implementatie en beheer) en systemen (software en hardware) aan gebruikers van ICT. De activiteiten van de onderneming vinden plaats via vier complementaire en met elkaar samenwerkende business units: CSS Telecom, CSS System Integration, CSS Solutions en CSS Professional Resources.
De consultants en engineers van CSS houden zich hoofdzakelijk bezig met het aanbieden van ICT-totaaloplossingen gebruikmakend van de kennisgebieden van haar wereldwijde technologiepartners.