Korps: Groningen, plaats: Diverse 12-10-2001
Politiebericht Groningen
Vrijdagmiddag 12 oktober 2001

Groningen: inbreker aangehouden
Een 39-jarige zwerver is vrijdagmorgen aangehouden in verband met een inbraak aan de Koninginnelaan in Groningen. De politie kreeg een tip van de inbraak en ging ter plaatse. Daar bleek slechts sprake te zijn van een poging. In de directe omgeving werd betrokkene aangetroffen. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. Uit het onderzoek is zijn betrokkenheid niet aangetoond. Hij is daarna weer op vrije voeten gesteld.

Groningen: alcomobilist
In de vroege morgenuren werd op de Bedumerweg in Groningen een 43-jarige Belg aangehouden die onderinvloed van alcohol zijn auto bestuurde. Hij reed bijna tegen een vluchtheuvel en slingerde tijdens het rijden. Hij bleek 1.7 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Winschoten: alcomobilist
Een 61-jarige automobilist uit Winschoten liep vrijdagmorgen omstreeks 11.00 uur tegen de lamp vanwege zijn alcoholgebruik. Hij bleek 1.4 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900-8844 (30 c/m)