Ingezonden persbericht

Persbericht

SNIA voorzitter aanwezig tijdens ISIT Storage seminar

Naarden, augustus 2001 - - Lawrence (Larry) Krantz, Chairman of the Board of Directors bij de Storage Networking Industry Association (SNIA), is één van de sprekers tijdens ISIT's Vision & Focus Storage Event. De SNIA is de overkoepelende organisatie voor de Storage Networking-industrie. Centrale thema van zowel de presentatie van Krantz als het gehele seminar is Storage at the Speed of Light. Tijdens het seminar zal Krantz een uitgebreide presentatie houden over de rol van de supersnelle fibre channel technologie binnen moderne storage-architecturen. ISIT's Vision & Focus Storage Event vindt 16 oktober aanstaande plaats in 't Spant in Bussum.

Algemeen directeur van ISIT Roelof Borggreve is blij met de komst van Krantz: "Als collega-bestuurder van de SNIA heb ik Larry leren kennen als een innemende persoon met diepgaande kennis over de storagewereld. Hij is binnen de SNIA bezig met zijn tweede termijn als voorzitter. Onder zijn leiding heeft de SNIA zich ontwikkeld van een Amerikaanse tot een wereldwijde organisatie met internationale forums in Europa en Japan. Een knappe prestatie."

Voorafgaand aan zijn huidige rol binnen de SNIA was Krantz al Chief Marketing Officer binnen de organisatie. Daarnaast is hij actief als Senior Technologist voor EMC² Corporation in de VS. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de lange-termijn storagestrategie van EMC² en de ontwikkeling van Enterprise Storage Networks.

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC Naarden. Telefoon: 035 - 695 61 11. Fax: 035 - 695 61 13.