INFO OPLEIDERS

APS: Uitnodiging aan 'elearning als aanjager van kennismanagement'

Info Opleiders deelt haar ervaring over
e-learning als aanjager van kennismanagement

Op dinsdag 16 oktober & woensdag 17 oktober a.s. organiseert Info Opleiders - specialist in IT-trainingen en e-learning projecten voor (middel-)grote organisaties - een minicongres over 'e-learning als aanjager van kennismanagement'.

Info Opleiders nodigt u uit om van 14:00 uur tot 17:30 uur in Het Slot Zeist, mee te praten over de vele facetten van e-learning, met als belangrijke drijver het daadwerkelijk managen van kennis.

Info Opleiders werkt samen met een aantal geselecteerde partners om totaaloplossingen te kunnen bieden op het gebied van e-learning, kennismanagement en e-business. Allen hebben een heldere en didactische visie en beschikken over de noodzakelijke knowhow en ervaring.

Samen met haar partners wil Info Opleiders haar ervaringen delen met organisaties die aan de vooravond staan van de keuze voor e-learningtoepassingen.


Het programma is: 


- Arko van Braker over 'Kennis, de vierdeproductiefactor'


- Erik Huisman met zijn visie op '-learning en kennismanagement'


- Prof. Dr. Walter Baets over 'e leerprincipes in relatie tot kennismanagement en kennisdeling'


- Toon Griffioen met een helder overzicht van de e-learning markt en verschillende implementatiemodellen

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders, opgericht in 1991 en onderdeel van de Creyf's Groep, is een vooruitstrevend instituut dat trainingen ontwikkelt op het gebied van automatisering voor (middel-) grote bedrijven. Vanwege de veranderende vraag van organisaties en de individualisering van hun medewerkers is Info Opleiders in 1998 gestart met de ontwikkeling van tailormade content voor e-learningplatforms, vaak in samenwerking met deskundigen van opdrachtgevers en partners. In de toekomst zal e-learning steeds meer hand in hand gaan met klassikale leermomenten. Succesvolle e-learningtrajecten zijn door Info Opleiders reeds gerealiseerd bij diverse Ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de petrochemische industrie en de advocatuur. www.info.opleiders.nl