Ingezonden persbericht

Maandag 16 oktober 2001

MANAGEMENT WISSEL BIJ CONSULT BRAND STRATEGY

CONSULT Brand Strategy maakt het vertrek bekend van Charles Hollenkamp, managing partner sinds 1995. Hij zal worden opgevolgd door Isabel Son.

Isabel Son die al de leiding heeft over het CONSULT Brand Strategy kantoor in Londen, zal Groep Managing Director worden. Isabel Son heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en een MBA behaald bij Columbia University in New York. Zij werkt sinds 1999 bij CONSULT Brand Strategy. Zij had daarvoor ruim tien jaar ervaring in diverse - merendeels internationale - marketingfuncties, achtereenvolgens bij Unilever, Revlon International en Gillette.

Charles Hollenkamp die geneeskunde heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en een MBA behaald heeft bij INSEAD in Fontainebleau, zal zich - als ondernemer - gaan bezighouden met het ontplooien van nieuwe initiatieven in de gezondheids- en ouderenzorg. Het eerste project heeft betrekking op het ontwikkelen van een nieuwe vorm verzorgings- en verpleeghuizen.

Charles Hollenkamp is benoemd als non-executive director van CONSULT en zal op die manier bij het bedrijf betrokken blijven.

Over CONSULT Brand Strategy:


· CONSULT Brand Strategy/Y&R is een zelfstandige onderneming binnen de Y&R Group Nederland die zich richt op strategische merkenadvisering,
· CONSULT Brand Strategy/Y&R adviseert haar klanten over de ontwikkeling van de merkenstrategieën in directe relatie tot de overall bedrijfsdoelstellingen en -strategie, voorafgaande aan eventuele communicatie-overwegingen,
· CONSULT Brand Strategy/Y&R combineert in haar werkaanpak een diepgaande kennis op het gebied van consumentengedrag en de door de jaren opgebouwde evaring van de Y&R Groep op het gebied van merkenbouw met een verregaande ervaring van de dagelijkse werkelijkheid in het zakenleven,
· CONSULT Brand Strategy/Y&R is in 1992 opgericht en heeft kantoren in Amsterdam en Londen. Nieuwe vestigingen zijn op korte termijn gepland voor Genève en Kopenhagen.
Fred Moolhuijsen
Y&R Groep Nederland
T 020 570 6556

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Isabel Son
CONSULT Brand Strategy
T 020 570 6574
E isabel.son@CONSULTBrandStrategy.com

Met vriendelijke groet,

Maddy Sodekamp
Office Manager

CONSULT Brand Strategy
Frans van Mierisstraat 92
1071 RZ AMSTERDAM
T +31 20 5706576
F +31 20 6731656
M +31 06 224 02 655
E maddy.sodekamp@CONSULTBrandStrategy.com
I www.consultbrandstrategy.com