Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

berichten van dinsdag
16:16 dinsdag 16 oktober 2001

Martin Panman
0651611628

Vernieling auto

ASSEN. Vannacht is er een auto vernield die geparkeerd stond aan de Bremstraat in Assen. Een ruit van de Mercedes werd ingegooid. Uit de auto werd niets gestolen. Aan de Speenkruidstraat werden eveneens van twee autos de ruiten vernield. De eigenaren deden aangifte.

Vernieling autos en diefstal velgen

RODEN. Bij een garagebedrijf aan de Productieweg in Roden zijn vannacht tientallen autos vernield en van 1 auto zijn alle banden en velgen gestolen. De autos stonden achter het bedrijf. De verdachten hebben met een scherp voorwerp meer dan 20 autos onder handen genomen. Van 1 auto werden de velgen en banden gesloopt en twee werden meegenomen. De garagehouder deed aangifte bij de politie. De schade is meer dan 40.000 gulden. De politie stelt een onderzoek in.

Poging tot diefstal.

MEPPEL. Vanmorgen vroeg om 07.27 is er aangifte gedaan door een 34 jarige man uit Meppel van een poging tot diefstal van velgen. Men had het linkerachterwiel reeds verwijderd. Waarschijnlijk zijn de verdachten overhaast vertrokken aangezien het achterwiel naast de auto werd aangetroffen.

Diefstal uit auto

KLAZIENAVEEN Om 11.53 is er door een 34 jarige man uit Veenoord melding gemaakt van diefstal uit een personenauto. Het gaat om een VW-Golf waarvan de sloten aan beide zijden zijn vernield. Uit de auto werden een leren jas, een radio CD-Speler, een GSM, 15 CDs en ruim300,- aan contanten ontvreemd. De diefstal is waarschijnlijk gepleegd tussen 06.45 en 08.00 uur. De Politie is bezig met een onderzoek.

Auto inbraak.

ASSEN. Om 12.43 vandaag kwam er melding binnen van een inbraak in een BMW. De 40 jarige eigenaar van de auto werd omstreeks 12.30 uur gewaarschuwd door zijn buurman. Toen deze bij zijn auto ging kijken bleek dat de linker portierruit van de auto vernield was. Uit de auto zijn een radardetector ontvreemd en de radiocd-wisselaar werd beschadigd. De Assenaar deed aangifte bij de politie.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe