Ingezonden persbericht



1e prijsadviesbureau van Nederland nog steeds op koopjesjacht

De eersten zullen de laatsten zijn...

MiepKniep geeft consumenten al vier jaar advies over de laagste prijs voor alle aankopen. Juist nu steeds meer internetservices van gratis naar betaald gaan, heeft MiepKniep een methode gevonden om een gratis service voor consumenten wel rendabel te maken.

MiepKniep zoekt -en vindt!- de laagste prijs voor alle aankopen, van een wasmachine tot een bed of fiets of zelfs een complete keuken. Deze service kostte tot voor kort een derde van het bespaarde bedrag, maar is nu geheel gratis. De afgelopen vier jaar heeft MiepKniep zich bewezen als betrouwbaar en blijvend adres. Klanten weten inmiddels dat MiepKniep erop toeziet dat bestellingen ook daadwerkelijk worden geleverd. Daarom durven steeds meer consumenten bij MiepKniep ook grote aankopen te doen via internet.

Nieuwe site
Vorige week werd een nieuwe website gelanceerd. Op www.MiepKniep.nl staan veel voorbeelden van besparingen, met kortingen tot 30% van de normale verkoopprijs! Natuurlijk kunnen klanten via de site nog steeds een offerte op maat aanvragen. MiepKniep zoekt dan de laagste prijs. Wie nog meer voordeel wil kan zich inschrijven voor gezamenlijk inkopen. Bij MiepKniep heet dit SamenKniepen. Al deze services zijn nu gratis. MiepKniep krijgt een bijdrage van de leverancier als de klant het product bestelt.

Over MiepKniep
MiepKniep is in 1998 opgericht door de zussen Barbara en Marianne van Leeuwen als eerste prijsadvies-service in Nederland. Sinds de start op een zolderkamer in Amsterdam in Oud West is er veel veranderd. MiepKniep heeft inmiddels zeven medewerkers en verwerkt dagelijks vele zoekopdrachten en bestellingen. Dit gebeurt niet meer via de telefoon, maar uitsluitend via internet.

Dat MiepKniep werkt is duidelijk! De laatste maanden hebben zich al weer meer dan 10.000 nieuwe klanten aangemeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marianne van Leeuwen
marianne@miepkniep.nl T: 020-6894000